• Cinsellik
  • Beraber duş almak nasıl keyif verir

gizo00 benim içimde ne cevherler vardaaa keşfedilmemiş Cevherler 😅😅😅😅😈

denizinanne Bayılırım banyoda yapmaya daha sabah yaptım 😂 Girin beraber suyu hafif açın üstünüze birbirinizi köpürtün oynaşın biraz cilve yapın😍 bizim banyomuz geniş yere uzandığımız bile oluyor ama alanınız küçükse Doggy veya domalma pozisyonunda yapabilirsiniz çıkan seslerle falan acayip iyi oluyor en son da birbirinizi izleyerek duş alıp çıkın arkasından buz gibi bi içecek ohh mis

elizyaa evet öyle diyorum da arada da çok fark yok ki en fazla 13 14 cm vardır benimki beceriksiz galiba 😂

kizatasozu beraber izlemek gibi bir bok yemiştim 2 defa 😂 eski evimizde banyo çok büyük değildi duşakabin yoktu denedik olmamıştı lavabo kenarında ona yer yoktu şimdiki evimizde duşakabin jakuzi tarzında ama hiç denemedik sadece bir kere ben lavaboya uzandım doggy pozisyonunda denedik bana hiç hijyenik gelmedi 😂

piyangobileti offf 🔥🔥 kız daha ne istiyon temizlenir illa yap gitsin jakuziye beraber girin suyun içinde yapın denizde yapanlar nasıl yapiyoo

piyangobileti filmi izledikten sonra eşinde değişiklik oldumu filmdekileri fln dusunuyolai acaba ben izlesemmi acaba diyorum da ordakileri düşünüp bana gelicekse keserim onu

gizo00 al bendende o kadar eski ben o kadar atesliydimki hergun isterdim herşeyi yapardım ama şimdi istek fln bırakmadı bende bu koca

kizatasozu yok olmadı zaten Çinli gibi bir liseli kız vardı öyle Rus Ukrayna değildi çirkin bir şeydi 😃 sadece bana bak ne güzel domaliyor sen de öyle yap gibisinden şeyler söyledi o kadar