perimasali802_ Lovely_00 geldim geldim kız beni sevenler varmış bırakirmiyim ♥️ 9 kadar yapan var kız niye yapmayasin ki 😂🔥
gizo00 perimasali802_ hayır bizde önsevişme yok öpmek yok dokunmak yok 5dk gir çık bitti kendi rahatlıyo tamam
kizatasozu perimasali802_ yeni evliyken gündüzde evde olduğu için günde 5 atardık çocuk olana kadar 3 çocuktan sonra 1 2yi çok nadir görüyoruz abartmıyorum bu arada
perimasali802_ kizatasozu abartılacak bişey yok canim benim bir gecede 5 atmıştim ne yalan soyleyim hata kendimi tam veremediğim zamanlar ya 1 kere olurum yada hiç olmuyorum yani
hzrn1 perimasali802_ yatılı misafir var diye iki hafta nerdeyse bir kez yapabildik gittiler bugün sabahladik dün gece ondan beri 5 kez olmuştur
kizatasozu perimasali802_ neee kız ne yedirdin adama çabuk itiraf et 🤣 buarada kavga sonrası sexin tadı hiç biseyde yok 🔥
perimasali802_ kizatasozu gerçekten yok evet kavga edip yapardık ama bu kadar olmazdi neredye butun gece uyumadik hata ben yeter diye bağırdım çağırdım 😂
perimasali802_ Lovely_00 @kaardelen yaptı 🙈 Ve geçenlerde bnde yaptım ilk oldu bnde @belladonna soyletirmeseydi soylemezdim 😂