gizo00 kizatasozu aaaa lütfen yani adam yoruluyo çalısıyo ondan öpemiyo ne kötüsünüz yaaaaa sjshhahashahaha
2minnosannesi perimasali802_ bn bi hasta olaydım sonrası gelir ya 😀 son 2 gün olucam inşallah diyip duruyorum 😅
baileys perimasali802_ yaşı karışık dedin ya, bir dizi var, dizinin adı Gibi, orda yaş muhabbeti oluyor bak paylaşıyorum linkini, o geldi aklıma, komikti 😂😂
moncherie perimasali802_ peki orgazm olabilmek için taktiklerin varmı? Yani daha kolay orgazm olabilmek için bizim yapmamiz gereken ne acaba😀
perimasali802_ moncherie kendinize uygun pozisyonu bulman gerekiyor en çok hangisinde zevk alıyorsun ve odak noktani sadce eşine vermelisin yani sende eşini yönelt mesela memeni sikmasini söyle pozisyonlardan sende iste diyelim boynunuda çok zevk alirsin ya onu içten hissetmen gerekiyor orgazm anlik birşey oluyor yani hemen hemen 10 15 saniyede bir uçma hissi oluyor sende kendini tutamiyorsun mesela
perimasali802_ moncherie doggy.ters kovboy.bacak omuza ve bir bacayin alta olacak sekilde diğeri de eşinin omuzunda eşin kalçani kendine doğru cekip yapması falan bunları deneyebilirsin
Elmasekeri perimasali802_ tahrik te eden birisin bence 🫢😋💐 Açtığın postlar çoğumuzun içini gıdıklıyordur😅 En aZından benim öyle Kocam gelsin diye sabırsızlanıyorum 😝
HurremSultan perimasali802_ bir kere öyle oldu eşim hataya göreve gitmişti bende o yokken saçlarımı kızıla boyadım birde kırmızı elbise giydim bebeler de erken uyudu birde eve ilk gekdiginde tek değildik daha da kudurdu gece olunca o kadar uzun süre ve sert yaptı ki yani insnamadim bir ay boyunca ilaç mi içtin diye sordum o derece😂 üç kere orgazm oldum hayatımın en güzel sexini yaşadım daha önce hiç bu kadar arzuladığımı hissetmemiştim😂😂😂😂🔥🔥🔥🔥🔥🔥
elizyaa HurremSultan bu yorumdan sonra içime kızıl saç sevdası düşecek galiba 😂hayatım boyunca saç rengimi değiştirmeyi istedim ama saçlarıma kıyamadım tam saçlarımı sevmeye başlamışken de bunu gördüm kapaliyim bu arada 😂
perimasali802_ HurremSultan ayrılık ve kavga çok güzel bişey ya genel de bnde bir veya iki olurum en fazla ama gecen gün hem vajinal hemde klitoris le orgazm oldum 😂