373738 elsaaaaaa canım her insanın tahrik olması çok başka anladıgım kadarıyla eşin konuşurken tahrik oluyor seni kıskanıyor ve bunu dile getirmiş keyfine bak normal hayatınızda sana bir yanlışı yoksa herifinin devam yani
elsaaaaaa 373738 yok çok şükür öyle bi gevşekligini görmedim bi kaç kere böyle yapınca aklıma takıldı
enerciiiii elsaaaaaa düşünebilir de söylemesi tuhaf ya insan kötü hissediyor kendini insan dusunse bile böyle birseyi ağzına alamaz ki düşüncesi bile çıldırtır insanı rahatsız olduğunu tekrarlamamasini söyle
mylittlebabym Bencede iğrenç bir şey sanki sizi sadece cinsel dürtüleri için elde etmiş gibi. Çok rahatsız edici. Bir erkeğin böyle bir şeyi düşünse bile dile getirmemesi lazım. Kiskanan insan bir başka erkeğin lafını yatağında eder mi ya. Çok tuhaf.
elsaaaaaa mylittlebabym aynen çözemedim bende gerçekten bidaha ederse çekip gidicem evden öyle kalsın yatakta
373738 elsaaaaaa canım bir yuvayı yıkmak çok kolay sen kendin dedin çok zor şartlarla biz evlendik zor olsu diye şimdi bu kadar kolay bırakıp gitme evini kocanı al rahatsız oldugun şeyi güzel bi kahve eşliğinde söyle yatakta bırakıp gitme adamı oda anlayacaktır zaten yani sonra aranızda derin uçurumlar açaçak şeyler yapma keskin sirle küpüne zarar derler konuş bidaha yapmaz kırmadan sakince konuş tamam canım🌺
enerciiiii elsaaaaaa kendini bu kadar kötü hissetme askim ya söylememesini iste bitsin gitsin takma kafana
elsaaaaaa 373738 tamam dediğini dikkate alıcam çok teşekkür ederim ama aklımda karıştı yani seven adam yatakta senin olmus bi insanı ne diye böyle desin
Medusa elsaaaaaa biri s*kseydi delirirdim Şu hiç hoş değil. Ama o an senin kendisine ait olduğunu düşünüp, ilkel bi zevk alıp tahrik oluyor seks esnasında diye yorumladım. Altında bi şey aramalı mısın emin değilim sadece bu tarz laflardan hoşlanmadığını belirtebilirsin
perimasali802_ elsaaaaaa çok sevdiğinden mi yada kimseyi seninle düşünmek mi istemiyor anlamadım ama bnce uyar ve birdahada söylemesin insan eşine bunu yakistiramaz
elsaaaaaa perimasali802_ bende anlamadım ya adam sevişirken kendinden geçiyor ne dediğini bilmiyor bişi dediğimdede saçmalama kıskanmakta suç diye lafı yapıştırıyor
perimasali802_ elsaaaaaa kiskanirsin ama bu kadar da değil yakışık kalmaz ama çok takilma sen istemediğini söyle tammdir
kimkimki elsaaaaaa çok saçma. Yani bunu o şekilde dile getirmek inanılmaz irite edici. Eşim bazen der mesela parçalarım seni beni bırakırsan falan diye. Öyle bilmem kim bilmem ne yaparsa diye bir laf kendi de kaldıramaz bende kaldıramam. Bunu açık açık konuşmak en mantıklısı bence sakince konuş ve çöz.
elsaaaaaa kimkimki bu şekilde dese dahada hoşuma gider.s*alak işte bu şekilde denir mi geceyi maf etti ya
linosko elsaaaaaa eşiniz en iyi siz tanırsınız evet biraz rahatsız edici ama belki o şekilde tahrik olduğu için kullanmış olabilir rahatsız olduğunuzu söylediyseniz bir daha yapacağını düşünmüyorum
elsaaaaaa linosko valla burnundan getirdim laflarımla.hatta ağır konuştum çıktı gitti evden bişi olmamış gibi en sevdiğim pastadan almış gelmiş sana aldım diyor yemedimde karşımda oturuyor yüzüne bakmıyorum bile