linosko Kızlar bana geciktirici önerisi lazım eşim için ama böyle aldığı zevki hissettirmeyen bişy olmasın
piyangobileti linosko spreyler var çok fazla sikarsa hissizlik oluyor ama olması gerektiği kadar sikarsa sorun olmaz
cevizlikek linosko ben trendyoldan geciktirici sprey aldim. Tadı kötü ama 2 dakika da biten işi 1 saate çıkardı
kanlibela linosko kız ben geciktiricili prezervatifin on kısmında anestol diye bir kremin olduğunu duymuştum anestol var bende ama hiç denemdm anestezi etkisi veriyor prezervatif kullanınca bosalamayacak kadar oluyor benimki🤣🤣 işime geliyor tabii
piyangobileti Tripkolik su an elimde mevcut değil bitti ama adı delay internetten bulabilirsem atayım yeşil bir sprey
piyangobileti Tripkolik https://ty.gl/1lcfjrcdlo Bundan da memnun kalmıştık 30 veya 45 dakika öncesinde sıkın sonra devam ama fazla sıkmayın hissizlik oluyormuş diğerinin görselini bulamadım maalesef
linosko kanlibela yaa sorma bende çok geç boşalıyorum o bana hadi boşal bekliyorum derincede panik olup hiç boşalamıyorum 😏
kanlibela linosko bende öyleyim çok zevk almam gerekiyor ki öyle bosalaym o yüzden prezervatif işimizi görüyor ara sıra kullanıyor tabi ben takarsam öyle yoksa kullanmıyor kendisi takmak istemiyorms