elizyaa buzdankalpler ya zaten ona yaptıklarını oturup anlatsa dayanamayıp polisi ararsın o derece kötü insanlar
elizyaa Elmasekeri evet en çok da o kırıyor kalbimi insan kendi çocuğuna ozenmez mi ya ilk çocuğumuz birde
elizyaa 373738 tabikide haklısınız ailesinden kopsun demiyorum ama evlendikten sonra böyle körü körüne bağlı olmak nedir ya sınırını koruyabilmeli eşini ezdirmemeli
cevizlikek elizyaa illa boşanmak gerekmez belki. Ama değerinizi anlaması lazım bir şekilde. Lütfen kirldiginizda tepkinizi gösterin. Gerekirse biraz ayrı kalın. Herseyi alttan almayın. Herseye susmayın. Yeri gelince savunun kendinizi
elizyaa cevizlikek söylenmesi gereken bişey varsa eskisi gibi içime atmıyorum söylüyorum mesafe koyuyorum ama kafa olmayinca anlamıyor malesef sadece kendi tarafına çalışıyor
cevizlikek elizyaa Allah yardımcın olsun canım. Bence kaybetme korkusunu hissetmiyor ondan böyle. Hissettir ona. Seni kaybedebilecegini anlasın
elizyaa aayhhh evet görücü usulü evlenmiştim ama tanisma sürecimiz oldu Pek de taniyamamisiz malesef Baba işte kimine gül olur bahçe actirir kimine diken olur gülünü soldurur