_OceanLove Ben pilav, tavuk birde çorba için patlıcan kabak biber domates soğan falan kızartıp üstüne sosunu döküp doğruca fırına vercem 💋❤️
nur000 _OceanLove benim adam diyette benden tavuk çorbası istedi yanına da semizotlu cacık yapcam Diyette olması bazen işime geliyo🤪
ebru0038 _OceanLove Ben Fırında Tavuk yaptım üstüne Patates Soğan Biber domates koydum öyle fırına verdim
piyangobileti _OceanLove yeşil fasulye var yanına ne yapsam adam çalışıyor ben arkadaşla dışarıda fink atıyorum 😂
_OceanLove nur000 vallahi benim hiç işime gelmiyordu 🤣 bana diyet yemekleri yap derdi yapardım olmaz yağa var içinde 🙈🤣
nur000 _OceanLove o başlı başına dert yani ben zayıf olsam dahi onun yüzünden keyif alamazdım😂 şimdi onun istediğini yağıp kendime de istediğimi yapıyorum yoksa doymuyorum ben tek çorbayla falan
gizo00 _OceanLove spagetti yapcam valla iki gün güzel yemek yapsam dğer gün kesinlikle makarna yaparım shshshsjwjw kısır çekiyo canım acayipp onu da yapcam çaynan içerükk hshshshsdm
_OceanLove nur000 evet ya bende hiç yemeğe düşkün olmayan biriyim ama ne tesadüf eşim diyete başladığında ben sürekli açım hep bir şeyler yemek istiyorum 🤣