Kızlar son adet günü olarak kürtaj olduğum günü girdim 34 gün olmus sıkıntısını cekiyorum ama gelmiyo cuma kontrol vardı adet gözükmüyo dedi korunmasaydım süphelenirdim ama korundum
Kürtaj sonrası adet
Benim 46.günde gelmişti normal olarak kabul edildi ama sa ne dendi bilmiyorum
Tunalii valla bisey demedi doktor basta bir bir bucuk ayı bulur demisti cumada olcakmıyım dedim bakarken gözükmüyo daha dedi ama resmen ödemden sistim sivilcelendim gaz sancıları yasıyorum ates basıyo falan keske olsam bir an önce ya
Kaç haftalıktı senin ki ?
Tunalii normalde 12+5 olması gerekiyodu ama gelişim 10. Haftada kalmıs kalbi durmus kontrole diye gitmistik öğrendik yani 10 haftalıktı 😔
Çok geçmiş olsun ALLAH birdaha göstermesin İnşallah hayırlısıyla kucağın dolar en kısa zamanda ama normal bunlar adet olduğundada herzamankinden daha ağrılı geçiçek benimki öyle olmuştu iki gün belim kurulacak gibiydi kasıklarım resmen titriyordu
Tunalii aminn inşallah tek isteğim o sağlıklı bir bebek nasip eder insallah allahım banada böyle olması bebeğin sağlıksız olduğunu gösteriyomus. Valla korunmuyorum iki gündür bıraktım doktor kürtajdan sonra daha cabuk hamile kalınıyo dedi bakalım artık dediği cıkıcakmı
Tunalii sen suan hamilemisin senin ne kadardı kürtaj olduğunda
Amin inşallah Allah gönlüne göre versin 8haftalıktı kalbi durdu ben hiç korunmadım ama bidaha tutmadı bu 4.ay hala tık Yok
Tunalii evet kürtaj olduğum gün doktorda bana demisti hic korunmaya bilirsin hemen tutucak diye bisey yok demisti ama ben ozaman 3 4 ay düsünüyodum korunmayı ama bir ay gecince okadar uzatmak istemediğimi anladım ve sonucta bir ay gecti e simdi tutucakmı belli değil bir süre daha tutmaya bilir ben ilk gebeliğimi klomenle kaldım hersey normaldi ama yumurtalar catlamıyodu doktor o yüzden suan bana ilac verdi yumurtalarımın canlı tutup catlamasını sağlıycakmıs eğer 6 ay daha tutmazsa klomenle deneriz yine dedi
Hım okadarını bilmiyorum benimki normal gebelikti evlendiğim ilk gün tutmuştu şans eseri öğrendim 5 günlükken
Hakkımızda hayırlısı ☺️
Tunalii benim bir sene tutmadı sonra gittik hersey yolunda dedi doktor stres yapıyo olabilirsiniz dedi stres hormonuda yükselince olmuyomus neden acaba olmuyo diye düsündükce strese giriyomussun sonra kafamdan cıkartmıstım ama doktor klomen baslamıstı kullandığım ilk ay tutmustu
Sanırım stres yapmamalıyız Allah vereceği zamanı bilir belkide hayırlı zaman değildi ben üzülmedim değil ama elden bişeyde gelmez üzülmeyeni tavsiye ederim çünkü üzüldükçe stres yapıyorsun daha çok
Tunalii aynen canım bende iki hafta boyunca cok ağladım üzüldüm ama sonra toparladım
Hayırlısını dileyelim elbet olur
Tunalii aynen öyle allah hayırlısını sağlıklısını nasip etsin
Amin İnşallah bütün bekleyenlere nasip etsin içindende bize 🙏🏻
Tunalii dediğin cıktı canım bugün adet oldum ve cok ağrılı suan normaldede ağrılı adet olurdum ama bu daha fazla
Üç ay boyunca hiç bi ilaçı önermiyorlar doktorlar ağrı kesici falan içme sakın bana tarçınlı süt iyi gelmişti denemeni tavsiye ederim sıcak su torbasıda koyma çünkü yumurtalıkların yapısını bozuyormuş temizlendiği için