zuku perimasali802_ 💋💋💋 hepiniz bana cok iyi geldiniz gercekten butun samimiyetimle hepinizi cok sevdim❤️❤️
zuku perimasali802_ hahaah cikma zaten bir ara hic biriniz yoktunuz. Sikiciydi cok… yeni yeni aktif olmaya basladi buralar. Sizi hep takip ediyorum az maz tanimaya basladim❤️
zuku perimasali802_ @HurremSultan, @Moonlight_ @kleopatranizzz @enerciiiii taniyirum az cok siZ olmayinca pek takilmiyorum 😂
Cicekliperde HurremSultan öyle tabi. 😂doğaları gereği. Bir tane ama çok yoruyor beni. Sayesinde beş yaş daha yaşlandım
HurremSultan Cicekliperde dkdkd kanka benimkiler birde birbirini gazliyor😂😂😂 hani.dur yawrum diye birini tutarken öbürü arkadan hadi hadi diye başlıyor 😂😂 birde genelde tekim bu aralar kafayı yememe ramak kaldı fmmdmdkd
zuku enerciiiii evet nedenini bilmiyorum ama bir tik icine kapandin sanki😂. Sen kizina dedigim vitamini al inan bana cok tesekkur ediceksin. Kizim 12kg olmus sok olduk yemesi de mukkemel ben bile soklardayim.
enerciiiii zuku çalışıyorum askim bu aralar baya yorgunum evde kaldım bugün bütün gün uzandım kollarım kalkmıyor