enerciiiii zuku knk çiftçilik yapıyor bizimkiler orda bir aylığına çalışacağım sadece yoksa bende isterdim fazla yorucu olmayan bir işte devamlı çalışmayı 😅😅
enerciiiii zuku evet yorucu ama evde tıkılıp kalmaktan daha iyi keşke bugün de gitseydim açık hava rahatlıyorum iyi geliyor 1 aylığına zaten
zuku Cicekliperde gercekten ben aldim ama hic inanmadim ama gercekten cok iyi geldi. Bir lokma yedirecem diye bin takla atardim.
Elmasekeri zuku bende. Böyleyim canım ya oğlum iyi ama kızım perişan ediyor bir lokma için can çekişiyorum adeta sinir krizi geçirip en son vaz geçiyorum yemiyor diye bir yaşına girecek 7 buçuk kilo
Elmasekeri zuku bazen çok iyi yiyor minicik göbeği çıkıyor ama bazen de o ağzı mühürleniyor sanki bu gün bir lokmayı zorla verdim diye ağzında lokmayla yarım saat hıçkıra hıçkıra ağladı🤦♀️😮💨
HurremSultan 373738 yok kanka bekçi de hayat kosturmacamiz çok adamı çok özlüyorum 🥺😭😭😭 evdeyken de çocuklar hiç durmuyor 🥲🥲🥲 hep aglayasim geliyor 🙊🙊
373738 HurremSultan ayyy canım ya çok haklısın biliyormusun şimdiki çoçuklara çok üzülüyorum benimkini köye getirdim bu yüzden eğer varsa böyle imkan tavsiye ederim inan çoo iyi oluyor
HurremSultan Cicekliperde dkdkd kanka benimkiler birde birbirini gazliyor😂😂😂 hani.dur yawrum diye birini tutarken öbürü arkadan hadi hadi diye başlıyor 😂😂 birde genelde tekim bu aralar kafayı yememe ramak kaldı fmmdmdkd
HurremSultan 373738 keşkeeeee nerde ne komşu var ne bişi herkez uzak ailem Hatay’da gittik mahfolmus orası yani bilmiyorum ya Allah’ım isyan etmiyorum ama çok zorlanıyorum söyle bir gün nefes almak mola vermek istiyorum
373738 HurremSultan çok üzülüyorum canım allah sabır versin deprem bölgesine yürek dayanmıyor gerçekten 😞
373738 HurremSultan canım şükredicez evimizde çoçuklarımızlayız inan dışarısı çok kötü her halimize şükür napalım 🙏🏻