373738 HurremSultan ayy dimi ya bide peri dadı tutulsa bile biz eminim vermeyiz dadiya bedava olsa bile çoçuklarımızı emanet etmeyiz oyle bir annelik var bizde bu korumacılıgımız bizi yoruyor ama yapacak bişi yok 🙏🏻
zuku enerciiiii kuzum ben Turkiye’de sadece unv okudum yurt disinda yasiyoruz esimle Almanyaya tasindik yani memleketim de Turkiye degil😂
Elmasekeri enerciiiii yok yok benden bitti o işler 😬😬Allah isteyenlere versin 😃 Valla bende kendimi kaybetmek istemiyorum canım 🤣😂
sineklibakkal perimasali802_ kı perimasali802_ kızlar ben biraz ara verdim tabi aktif kullanıcı değildim sadece postları okumayı severdim yoruma hep üşenirdim. Çok girdiğim o zamanlarda Özge vardı profilinde Hürremin bitik fotosu olan 😂 bir de adını tam hatırlayamıyorum sürekli kişisel bakım makyaj hakkında yorum yapan biri vardı arven olabilir 😅 şu an enleri bilmiyorum. Biraz daha izlenim gerekiyor ☺️
zuku Cicekliperde 20.000 euro ikiz erkek arkadasim denedi erkek icin ikiz bile degil sirf erkek olsun diye o parayi verdi ve olmadi. Bir yil sonra kendiluginden hamile kakdi 4 kizdan sonra erkek olmus. Onun da kayinvalidesi cok baski yapmisti erkek diye😤
Cicekliperde zuku yuh . Çok para. Dediğim gibi bana şirk koşmak gibi geliyor. Rabbim ne uygun gördüyse onu verir.