Rouge baileys Yok yanlış anlamışsın, bana 1 kere denedim olmadı erteledim Fikrim bu yönde de olabilirdi sana mantıksız gelebilir ama ben cok hassas bir insan olabilirdim veya evliligim kötü etkilenmiş olabilirdi bu konudan ötürü veya hersey olabilirdi bunları da düşünmek gerek ama cocuk yapıp bakmasaydım sonuna kadar eleştirebilirdin beni neyse anlastıgımıza sevindim 🤗
baileys Rouge O yazdıkların olmadığı için o kadar rahat cevap verdim zaten. Sataşanda ben değildim hem anlaşılan burda arkadaşlık ilişkileri var çabucak kanka edinmeliyim 🤣 insanları anlamayı vites r sayıyorlar ki çok komik, kibir anlayışsızlık getirir. Seninde hakkında hayırlıs olsun 😊
etoile superisi_ uzun uzun yazmaman daha iyi. Ne uzun cümleler okuduk ne diyo bu dedik😜 hani evet ya da hayır gibi kısa cevabı olan şeylere bile destan gibi girişler yapıldı. Pfffff
superisi_ etoile Evet başını okuyup sonunu okuyamadığım yazılar çok oldu o yüzden kısa yazmak en iyisi🙃😀
etoile superisi_ yok ben okudum acaba nerde mantık kirintisina rastlayabilirim diye😜 umudumu kesmiyorum 😂
etoile Medusa biz senin neyine yetmedik. Avrupa’ya gidince bı haller. Oysa Avrupa bizi kıskanıyor 😜😜😜
kleopatranizzz etoile Fikri kadar olamadık iyi mi jfjfjfj istiyorum ki benim içinde kavga edilsin,paylaşılamayayım,çok nadir cevap versem de dışlanmayayım,hep sevileyim,çok sevileyim. Sahi fikrinin size veripte benim veremediğim nedir nee 😔😔😔