lanjalee Elmasekeri kız biz seninle çok az konuşmuş olmalıyız , teşekkür ederim (küçükken seyyar elma şekeri satanlar gelirdi mahalleye anılarımı canlandırdın ne severdim içindeki elmada hep kurtlu çıkardı 😅) 🥰😘
Elmasekeri lanjalee aynen canım çok konuşmadık ama ismin böyle sert kabadayı gibi geldi bana çokta konuşmamış olunca ortaya böyle bişey çıktı 😂😂 Görüyorum ki yanılmışım sen bir pamuk şekersin 😋❤️💐
lanjalee Elmasekeri hahahhh uzaktan Ramiz karaeski yakından pamuk şekeri 😜😅 @Medusa’ımda dediği gibi çok minnoş bir insanımdır (övünmek gibi olmasın) bunun için özel çaba sarf ettiğim bile söylenir ara ara 😁
Elmasekeri lanjalee bence övünmelisin aşkım bu devirde kibar ve minnoş insanlar çok kalmadı 💐💐🫶🫶 Bayılıyorum üslubu düzgün kibar insanlara 💐🫶
Lovely_00 perimasali802_ ayakta mi alkisliyim seni yoksa oturduğum yerden mi 😂😂😂 evet çok sinirli bir yapım vardır ama kişiden kişiye değişir çok cana yakınimdir benim sinirli yapım düşmanlarima sevmediklerimedir perimde perim 🥰💐
lanjalee Elmasekeri evet nick Lan’jale olunca öyle bir izlenim veriyo haklısın 🙃 hepimiz pamuk şekeriyiz 😅😂😂😂
piyangobileti perimasali802_ kim beeeen mı 😂 benim dediğimi yapmadığımi veya yapamadigimi buradaki herkes biliyor hahaha 😂 şaka bir yana evlilik hariç diğer konularda dediğimi yaparim teşekkür ederim ❤️
zuku perimasali802_ @perimasali802_ en seksi @HurremSultan en seksi @gizew en dobra @Oluyorumanlasana olgun @enerciiiii peridenin sekeri @Eskobar dobra @Moonlight_ pozitifi @kleopatranizzz en olumlusu @kizatasozu acik sozlusu @Goat en sabirlisi Bunlari aklimda tuta bilmisim herkes cok iyi 🍀