Kızlar ben 3 yıllık evliyim bu evlilikten 2 çocuğum var ikincisi korunurken oldu ama iyiki oldu diyenlerdenim onlardan başka kimsem yok çünkü neyse, ben bu evlilikte sayısız rezillik yaşadım, ailesi tarafından yani beraber oturuyorduk, ama oturma denilmez çünkü beni hergün hadi bilemediniz 2 günde bir babamın evine gitmek zorunda bırakıyolardı. Tamam herkes iyi değil ama bizimki farklı bir boyut kaynana kişisi bildiğiniz ruh hastası ne küfürler ederdi akşama kadar dedikodusunu mu dersiniz attığı iftiralar mı dersiniz gece yarısına kadar başımızı beklemeler mi öyle çok çektirdi ki bana korkumdan odamdan tuvalete gidemez beze işerdim hergün ağlardım yeri gelir aç yatar yeri gelir kuru ekmek yerdim . Kimse inanmazdı bana. Neyse çocuk oldu benim üzüntüden sütüm az geliyo bide doğru düzgün bilmiyorum emzirmeyi bana yol gösteren de yok sabah akşam işitmediğim hakaret kalmıyo sen ne biçim anasın ben sabaha kadar çocuk emzirirdim demeler, yalandan emzirmiyo demeler vs derken ben büyük bir kavga ile babamın evine döndüm boşanma davası açtım kayınpeder hergün tehdit etti oğlunu alacam elinden başına yıkarım orayı senin kelleni keserim daha neler neyse aradan 1 ay geçti babam öldü benim başima gelenleri öğrendi dava dosyasını okumuş üzüntüden yatağa düştü bidaha kalkamadı derken o süreçte ben dibe girdim bir şekilde eşim kişisi ile barıştım ayrı ev anlaşması yapıldı evimizi ayırdık ben herşey geçer sanarken daha kötü oldum hala aynıyız, ailesinin geçmişte yaptıklarını unutamıyorum kafayı yiyorum hergün, eşim anlamıyo görmüyo, 2 gün görüşmesem zorluyo git konuş diye hergün ya biz oraya ya onlar buraya daha geçen hafta kayınpeder yine geldiğinde çeker gidersen vururuz öldürürüz gibi şeyler söyledi konuyu eşim şakasına açmıştı ilerletti öyle. Benim annem babam öldü akraba vs kimsem yok ama kendime ait evim var ben orayı satsam gitsem eşyalı bir ev alsam tabi ev satılana kadar kadın sığınma da kalsam sizce olurmu? Bana yol gösterin. Bazen eşimi çok seviyorum ama yaptıkları yaşattıklarını atamıyorum, hala izin veriyo beni ezmelerine . Sürekli büyük oğlumu emzirmediğim için onu sevmediğimi analık yapmadığımı dillendiriyolar ben çocuğumun aklı yettiğinde bunları duymasını istemiyorum şuan 2 yaşında. Onlardan nefret ediyorum tahammül edemiyorum görmek istemiyorum. Eşim anne babasına çok düşkün olur oldu, benim anamın babamın yüzüne bakmazdı çekip azarlardı kendi ana babasına laf ettirmiyo hergün ağırlıyorum.