bebeginibekleyenn gizo00 Güzel güzel konuştum istiyorum ihtiyaçlarimi karşıla dedim ilişkide sürekli ovdum güveni yerine gelsin istesin doye… Ama yok 2 gün düzeliyor sonra aynı Konuşma kavga kıyamet ise yaramıyor 😒🤷🏻♀️
gizo00 bebeginibekleyenn üfff sanki biz erkeğiz onlar kadın ya benimkide aynı böyle konusuyorum biraz düzeldi gibi ama istediğim gibi değil tabiki
373738 bebeginibekleyenn peki hiç sen yapmasan bişi demesem eşinin gelip senden istemesi kaç gün sürer
birkizannesi0 bebeginibekleyenn benim.esim de öyle ya ayrı kalıyoruz 1 2 ay geldiği zaman da hep hem ilk isterim o gelip hadi demez çok nadir bilmiyorum beni istemiyor mu çekici bulmuyor nu diye düşünüyorum artık
373738 birkizannesi0 en iyisi kendi işini kendin hallederken bilerek yakalanmak belki o zaman kudururlar
bebeginibekleyenn birkizannesi0 Ay bunlar ne böyle ya sinir sistemimi bozuyor artık Erkek dediğin istekli olur bayimiza düşenler 🥲 Hazırlanıyorum ne gerek var diyor 🤯
373738 bebeginibekleyenn ay beklesen o gelse sen yapmasan ama bu süre zarfındada sen hep evde şıkır şıkır ol mesela odaya gelicek görüyosun sanki haberin yokmuş gibi soyunurken yakalasın seni şuh davran ama seks için değilmil gibi bakalım napacak
birkizannesi0 bebeginibekleyenn bende anlamıyorum ya hep o istesin istiyorum ama yapmıyor bazen der git giyin de gel diye
zuku bebeginibekleyenn ben esime bal crviz findik karisimi yedirmistim sorunu yoktu kisin asiri usudugu icin iyi gelir dedi doktor evet iyi gelmisti usmuyordu ama birdr sex manyagi olmustu 😂😂😂
zuku bebeginibekleyenn yo artik yemiyor canim sabah aksam birer kasik yiyordu. Ya biz hazir aliyorduk markete satiliyordu bal ceviz kindok fistikli bir kavanoz bir marketler bakin muhakak bukursunuz
berenmiss bebeginibekleyenn düzelmez bacım adamın içinde yoksa yapacak bi şey yok bence insanın içinde olması lazım
nonamebaby bebeginibekleyenn beni anlatmışsın 4 yıllık evliyiz beraber dahi yatmaz. Yaşamaktan soğudum.