Öncelikle iyi geceler diliyorum bacıkolar. İnsan bi derdi yoksa eğer bu saatte tabiiki de fik fik yapıyo veya yaptı 😂 ben de şükür ki o dertsiz olup fik fik sonrası buraya gelenlerden biriyim. Neyse uzatmayayım gelelim konuya. Bu zamana kadar eşimle hep misyoner pozisyonunda birlikte oluyoduk ve hep ben alttaydım. Evet hiç orgazm olmadım klitoral oluyo ama diğer türlü tık yok yani deneme çabasına da girmedik işimizi bitirip gitme kafasındaydık. İlk zamanlarda yeni evliliğin getirdiği heyecan şehvet ve dehşetle 😅 birlikte bi kaç kez ben üste geçmeyi denedim ama yapamadık daha sonra da denemedik. Bu gece uzun zamandan sonra dümene geçme kararı aldım fakat gemiyi götüremedim haliyle 😂 Eşim biraz kilolu yani 100 kg kadarcık acaba onun da etkisi oldu mu bilmiyorum. Koltuğun üzerindeydik ve ben üstünde kısıtlı hareket edebildim. G noktamı bulmaya çalıştım hoşuma gider gibi oldu ama dizim resmen kitlendi hala bile içten içten yanıyo titriyo bildiğin. Sizlere sormak istediğim şey siz nasıl yapıyosunuz üstte git gel yapabiliyosunuz. Ben ham mıyım acaba ya da eşim mi iri geldi bacaklarım için yoksa 28 yaşında bi nene miyim 😂 resmen olmayan romatizmam azdı diz kapağımın suyu çekildi 😂 aradan neredeyse 1 saat geçti ve zangır zungur titriyorum tepinmeye çalışmaktan