mlksrdl Kızlar özür dileyerek yazıyorum midesi bulanicak olan okumasın benim enfeksiyonum var idrar yollarından ve her ilişkide olan beyaz bı akıntım var bu enfeksiyondan kaynaklı olabilirmi ?
perimasali802_ mlksrdl korunuyorsaniz normal her kadında olur beyaz akıntı benim bildiğim enfeksiyon sari renk olur
enerciiiii zuku askim fikir verirken belirt hamileler midesinde sorun olanlar falan içemez diye bazıları araştırmadan yapabilir sonuçta herkesi kendimiz gibi bilmemeliyiz
mlksrdl perimasali802_ korunuyoruz canım ama malum geri çekilme ne kadar koruyosa o kadar🤣🤣 ben evlendigimden beri boşaldığimi bilmem j yüzden sordum merak ettim acaba boşalmış olabilirmiyim diye
perimasali802_ mlksrdl beyaz akıntı boşalma değil canim Beyaz akıntı her kadında olur şeffaf olur hafif beyazımsı olur Ama böyle peynir kesiyi gibi vs ise enfeksiyon olur falan falan iste 😂
sineklibakkal Canım beyaz veya şeffaf kokusuz akıntı normaldir. Vajina bunu kendi salgılar sağlıklı olan da budur. Rengi sarı, yeşil, kokulu ise enfeksiyon kaynaklıdır. Beyaz krem gibiyse genelde mantar habercisidir.