enerciiiii gece sabaha kadar düşündüm dünyada bir erkek o mu var evet ben onun kadar adi olamam ama bende yoluma bakmalıyım en azından onun için hayatımı mahvedemem 24 yaşında.
35 yaşında bi adam icin kendimi neden üzeyim madem mutluluğu bende bulamamış serefsiz bende mutluluk veren birini bulurum

romeonunjulieti yanına bırakma lütfen darp raporu al öyle kolay olmasın ayrılmak onun için , yaptığının bedelini ödesin .. umarım herşey gönlünce olur 🍀

romeonunjulieti inanmıyorum ya Allahından bulsun inşallah maddi manevi zarar vermeden boşanma cezasını çeksin yok öyle aldatıp köşeye çekilip hayatına bakmak

romeonunjulieti iyi yapmışsın canım Allah onun belasını versin son anda ne yapacağı belli olmaz
    Allah yardımcın olsun canım zor bir süreç ama dik dur güçlü ol kalbimiz ve dualarımız seninle ❤️

romeonunjulieti Allah b…. versin pislikler inşallah köpek gibi pişman olur gerçi bu kadar sadık bi hayvana benzetmem olmadı 👎
    Aynısını umarım o kız ona yaşatır görsün bakalım adiliği. Yolun açık olsun inşallah bidaha hiç üzülmezsin🌸

romeonunjulieti seni yapamaz cesaret edemez sanmıştır hiç taviz verme burnunu sürt p pisliğin

@romeonunjulieti Allah belasını versin pislik köpeğin nasıl böyle bir şey yapar ya 17 yaşındaki kızla birde keşke kocandan şikayetçi olupta kızıda bulsalar annesine babasına söyleselerdi ya

Söylenecek çok şey var ama işte… Rüyandaki kız mıydı o kız? Sen rüyamda kocam beni aldatıyor demiştin… 💔

Allah iflah etsin inşallah kendiside o kız tarafından aldatılır inşallah köpekler gibi pişman olur

romeonunjulieti söylenecek çok şey varda söylemiyorum,bu bidigin pedofili kendinden küçük kızlara göz dikiyor,önündeki yetmemiş birde dışarıya göz dikmiş gözü çıkasıca,Allah belasını versin nasıl bir zamana kaldık böyle,elleri kırılsın hem suçlu hem güçlü birde seni dövüyor,süründür onu mahkemelerde anasından emdigi süt burnundan gelsin, öyle sen çektin gittin oda ohh ortalık bana kaldı demesin

romeonunjulieti ay neeeee. Hem suçlu hem… şerefsiz adi köpek. Boşanırsan evlenirler süründür diyeceğim ama sana yazık olacak. Böyleleri yaşamasın ya. İhaneti ispatlıysa ve darp raporu da al lütfen donuna kadar al o köpeğin mutlu mesut o karıya yedirecek parası kalmasın

romeonunjulieti kızın ailesini biliyo musun? Biliyosan giderken ailesine kızınız babası yaşında adamla yani kocamla birlikte de ben öyle yapardım yetiştirdiğiniz evlatla gurur duyun der öyle giderdim. Bile isteye evli hem de babası yaşında adamla birlikte belliki maddi durumu tatlı geldi kıza