enerciiiii romeonunjulieti Allahın cezası herif cocugunu bile gözden çıkarmış sakın uzme kendini askim böyle biri için kendinle ve cocugunla ilgilen
buzdankalpler usengecanne ben olsam kızı bulur ama meydan dayağı atmazdım. Evine gider ailesine söylerdim bağıra bağıra benim kocamla birlikteymiş ben boşanıyorum kızınızla evlendirin derdim ki tüm mahalle duysun
romeonunjulieti buzdankalpler kız elimden kaçtı serefsiz kocam öyle sıkı tuttu ki kıza dokunamadim bile sonra kaçtı zaten ailesini nasıl bulacaktım ikisinde bokunda bogulsun inşallah
buzdankalpler romeonunjulieti şehirden ayrıldıktan sonra zor rabbim yoluna güzellikler çıkarsın artık polis de istese bulurdu çok da önemsemiyo demekki podefili zımbırtılarını evrak işinden mi korkuyolar ne 😒
romeonunjulieti 373738 annemin evindeyim gayet güzel gidiyor hersey aslinda ben bi esaretten kurtulmuşum haberim yokmuş
HurremSultan romeonunjulieti Allah kalbine ferahlık versin canım. Senin kıymetini bilmeyen utansın bak o adam senden hellalik almadan can vermesin inşallah sürünsün adı kopek
Sutlucikolati romeonunjulieti bu kız salak mi bugun seni aldatan yarin onu aldatir bugun seni biri icin doven yarin onu dover
enerciiiii 373738 evli adamla fingirdeşmeye basıyor ama bende bunu merak ediyorum yahu adam olan aldatır mi aldatmaz neylerine güvenip de birlikte oluyorlar hiç mi akıllarına gelmiyor ne Allah korkusu var Ne anne baba ne yapacaksın @Sutlucikolati
373738 enerciiiii canım haklısın haklısın ama işte ben öğretmenim lisede çalıştım inan bana hepsi çoçuk asıl onu taciz eden o 35 yaşındaki zibilliyetsiz
perimasali802_ romeonunjulieti iyimisin sen canim benim durumunu takip ediyorum herşey güzel olsun senin adina inşallah 🤲🫂🥺
enerciiiii romeonunjulieti kıyamam ya kurban olsun o şrfsiz ama iyi ki de büyük değil şu an anlamıyor en azından
373738 373738 yani mahkemeye çıksalar hepsi hakimde benim söylediğimi söyler ve reşit olmayan bir kız çoçuğunu tacizden hapis bile yatabilir
enerciiiii 373738 haklısın orası öyle ama emin ol aileden de kaynaklanıyor bazıları vardır ki 15 yaşında ne yapması gerektiğini bilir adam kaşar o da suclu ne kadar ufak olursa olsun bunun kötü birsey olduğunu biliyorlar
373738 373738 18 yaş altı çoçuktur o kızın ailesininde düzgün bir aile oldugunu sanmıyorım ihtimal dahi vermem ailede ne yaşamışta sözde sevgiyi 35 yaşında evli bir adamda bulmuş üfff acayip karışık işler ya
373738 enerciiiii zaten sorun aile kaynaklı yoksa kız çoçuğu dediğin gibi 5 yaşında olsa bile nasıl davranacagını biliyor ailesi yetiştirmiş çünkü ama çoğu aile o kadar karışıkkı çoçuklar sevgiyi böyle itlerde arıyor hepsi kandırılmaya çok müsait