romeonunjulieti Ben birdaha gelmemek üzere gidiyorum sebebi de şu o çok sevdiğim serefsiz kocamı dükkanda bi or@spu ile yakaladım bugün tamamen ayrılıyoruz ben nefes alamıyorum yaşayamıyorum kendimi öldürmek istiyorum sığamıyorum hicbiryere 😔
enerciiiii romeonunjulieti senden böyle birsey beklemiyordum Bi an şaşkınlıkla yazmış bulundum iyi misin
HurremSultan romeonunjulieti inanamıyorum ya Allah kahrı perişan eylesin aldatan adamların çüku kopsun inşallah ya canım benim yapabileceğimiz birşey varmk
2minnosannesi romeonunjulieti ay inanamiyorum ya senin anlattiklarin ve bu yapılan eşin tam bir şeref yoksunuymus çok üzüldüm kesinlikle darp raporu al uzaklaştırma al
enerciiiii romeonunjulieti nasıl yakaladın normal konuşuyorlardı belki çalışan falan miydi eşin ne tepki verdi
Elmasekeri romeonunjulieti Allah onu kahretsin yaa nasıl yapar sana bunu sen buralarda kocam da kocam diye haykırırken 😤😤😤
romeonunjulieti enerciiiii dükkanın kapısını kilitlemiş arka tarafında sark köşesi var orda kızla oturuyorlardı içeriye girdim kız da kaçtı eşim olacak adi kopek de kızı dovmeyim diye beni tuttu kiza da diyor sen git seni arıycam kız kaçtı iste dükkanı yerle bir ettim herseyi kırdım evi de aynı şekilde kırdım döktüm bilet aldım yarın gidiyorum
kizatasozu romeonunjulieti iyi yapmışsın ama işini yarım birakmissin önce koçanı sonra o kariyi bı güzel döv sorna git evede alma evi yik basina
romeonunjulieti kizatasozu kocama tokat attım beni tuttu kız kaçtı yoksa ben onu öldürürdüm orda huyumu biliyo
Cicekliperde romeonunjulieti sen niye gidiyorsun. Kocanı eve alma. Darp raporunu da al. Uzaklaştırma da al. Böyle durumlarda evden çıkmayı ben mantıklı bulmuyorum. Niye benim düzenim değişsin. O şerefsizin değişsin. Azgın teke
romeonunjulieti kizatasozu evet diyo Merve çık seni arıycam ben dedi beni de dükkanda dövdü onu bastım diye
buzdankalpler romeonunjulieti ay neeeee. Hem suçlu hem… şerefsiz adi köpek. Boşanırsan evlenirler süründür diyeceğim ama sana yazık olacak. Böyleleri yaşamasın ya. İhaneti ispatlıysa ve darp raporu da al lütfen donuna kadar al o köpeğin mutlu mesut o karıya yedirecek parası kalmasın
enerciiiii romeonunjulieti canim yaaa of Allah bildiği gibi yapsın of söylemek istediğim çok şey var keşke bir olup daha beter hale getirebilseyxik onu
kizatasozu romeonunjulieti inanamıyorum eli kırılsın sopayı alıp kafasını kirsaydin bunu yanlarına bırakma ve akıllı ol bence çekişmeli boşanın senden hemen boşanıp onla evlenicek ona istediğini verme ve iyi avukat bul donuna kadar al. Cnm benim çok çok üzüldüm ya
blabla romeonunjulieti canım direk darp raporu al mahkemede sunarsın sana herhangi bir şey açıkladımı ne dedi
Elmasekeri romeonunjulieti hiç vakit kaybetmeden darp raporu al canım o ahlaksızı da koy kapının önüne
enerciiiii romeonunjulieti almalısın sonra pişman olursun al dünyayı dar et başına hem suçlu hem güçlü ya nasıl olabilir böyle birsey