373738 Elini tutmak istiyorum kızımı şu an kıskanma yaşlarında dur diyor şimdi görecek oyunu bozulacak kafası bizde kalmasın ya ben seni özledim be herif özledim ya eriyorum burda sen beni niye itip duruyorsun
2minnosannesi 373738 erkekler evlenince degisiyolar çocuklar olunca daha çok degisiyolar sanki bizi anne faktörü olarak görüp eş ozelligimizi unutuyolar ya en önemlisi insanız demi bi çift tatlı söz bi dokunus cokmu zor bazen keşke bn erkek olsaydım diyorum da işte elde olan bu😅😅
373738 2minnosannesi kesinlikle ya bak dün seks yaptık ama zevk almadım ve bu u söyledim dedim senin gözünde benim rolüm kızımızın annesi olmammı ben senin karınım ayrıca dedim ne iltifat var ne dokunmak var hiçbişi yok üstüme çıkıp işini bitiriyor sadece
fatmake 2minnosannesi ay ben Allahım yarabbim 😅😅😅😅 hangi birini okuduysam benmişim gibi ya Evet ben diyorum erkek olsam asla öyle yapmam abi insan özler dokunmak ister ellemek ister yok
gizo00 2minnosannesi söylüyorum farkında değildim der bi gün sürer sadece ya da asla kabul etmez öyle olduğunu ona göre muhteşem seks hayatımız var bence sadece anne olarak görmeye başladı beni artık
linosko gizo00 evet yaklaşmayan zor ben bu tavrı geçen gün ilişki esnasında beklediğim performansı yapmadığı için gösterdim. Hepsi böyleydi bu aralarmı böyle?
373738 linosko benim hamileliğim çok kötğ geçti ve nerdeyse 1 senede. Fazla seks yapmadık sonra böyle oldu
373738 373738 çok güzelsin dedi dün seksten sonra dedim bana neden dokunmuyorsun dedi daha dikkatli olucam bugun önünde soyundum çok güzel dar yırtmaçlı bir kalem etek giydim bakmadı bile bana işiyle meşguldu şuh şekilde konuştum oralı olmadı
2minnosannesi 373738 bazen ne yaparsak yapalim anlasilmiyoruz sen kendine odaklan onu kendi haline bırak bi süre ama eşiniz işi işte evi evde bırakmalı sonuçta bu şekilde güzel bir ilişkiniz olabilir herşey gönlünüzce olsun,❤️
373738 2minnosannesi telefonunda iş yapıyor telefonuda hep onla canım ya inan beklemekse 2 sene bekledik diyim sana daha ne yapayım buda benim sınavımmış
2minnosannesi 373738 sınav bitek bize mi isliyor anlamiyorum neden en güzel yillarimiz heba oluyor yaşlanınca bu günleri hep hatirlicaz
gizo00 373738 yani ben aşırıııı takıyorum bu konuya gerekirse çift terapistine falan ikna edicem eni sonu daha 1 yıllık evliyim 25 yasındayım en güzel zamanlarım böyle düşüne düşüne geçiyo gidiyo çok üzücü
fatmake 373738 eşimde öyleydi yaklaşık bı ay düzeldi hata bundan kaynaklı post bile açmıştım herkesin imrendiğine kendisi bakmaz ben çok kavga ettim artık gına geldi Allah’tan düzeldi şuan biraz yoğun çalışıyor tekar bı uzağız bakalım artık ay tek olmadığıma sevineyim mi üzüleyim mi bilemeidm