HurremSultan sessisokuyan ikimizde yapıyorduk ben daha çok yapmıştım ama şuan nedense içimden gelmiyor dkdkkdk birde pek yaptirmiyor artık eskisi kadar sık ilişkiye giremiyoruz malum dayanamiyor
sessisokuyan HurremSultan neden dayanamıyor ki benim ki bana yalvarır genelde. Erkeklerin vazgeçilmezi aslında seks
HurremSultan sessisokuyan öyle dayanamıyor değil kız 😂 yani ilişkiye başlamak istiyor özlüyoruz çünkü hergun yapamıyoruz artık 🥲
birkizannesi0 sessisokuyan benim ki de o kadar her gün yapalım.demez her gün gelse yok demem aslında 😅
HurremSultan perimasali802_ bal ve çikolata varya tüplü onlardan alırdı eşim özellikle sürüp sürüp yerdi😂😂🔥 bende çikolata sürüp yedim bal sevmem😁😁
TombulHatun sessisokuyan çikolata olur, kremşanti, bal aslında sürülebilir herşey olur ben de yeni evliyken kullanırıdm artık sek seviyorm 😂 çocuk aniden uyansa ağzım gözüm çikolata filan sade iyi şuan 😂😂
sessisokuyan TombulHatun ben sade yapmaktan sıkıldım artık 😃biraz böyle bir şey ler sürüp daha mı tadı çıkar diye düşünüyorum.
TombulHatun sessisokuyan dene hepsini tek tek baş kaymak da olur 😂 çikolatayı tüpte olanlardan al sıkmak kolay oluyor 😂
perimasali802_ HurremSultan sade daha güzel hiç iyyy midem almaz zaten gelen o zevk suyunu düşünemiyorum bile 🤣
Oluyorumanlasana sessisokuyan biz bişey kullanmıyoruz ya tadını alarak yapmak daha iyi ama çikolata bal sürmektense ağzına at bı cam şeker 🍬 naneli olmasın ama şeyiniz üşür asdfghhjkl
sessisokuyan Oluyorumanlasana 😃bende hep tadını alarak yaptım farklı olsun istiyorum belki daha çok istekli olur
Oluyorumanlasana sessisokuyan off aklima başka bir uygulamada böyle fikir isteyen birine ketçap mayonez iyi gider demişti biri aklıma o geldi 😂
nur000 sessisokuyan tat olarak bilmem ama ben ağzıma buz atıyodum veya soğuk bişey içip direk oral yapıyordum eşimin çok hoşuna gidiyodu bunuda deneyebilirsiniz
nur000 sessisokuyan yok ay zaten o soğukluğu seviyo yani ağzımda eritiyodum buzu öyle yapıyorum ama iyi zevk alıyordu gördüğüm kadarıyla
sessisokuyan nur000, ☺️bakalım çikolatadan başlıcam her gece farklı farklı denicem. Oral yapmak çok hoşuma gittiği için artık değişik tarzda yapmak istiyorum. Eşimde bayılıyor orala ikimizde bu durumdan çok mutluyuz. Oda bence değişiklik yapınca hoşuna gider
nur000 sessisokuyan tabikide gidecektir o deilde sana fikir vereyim derken benim canım çekti soğuk kahve içiypduk biranda yapmaya başladım nası etkilendi uzun zamandır yapmıyodum