Betybety perimasali802_ ay ikiside yaaa.. hazırlandığım zaman ben çok heyecanli oluyorum. benimki de hemen başlamak istiyor ama hemen nooooo 😂 mumlar,kısık sesli müzik… bayılırım ☺️
melaykeeee perimasali802_ plansız daha iyi ya 😍 geçen denizden geldik o yorgun halimle bianda oldu ama tadı başkaydı
nur000 perimasali802_ valla ne zmn planlı yapsak o güm olmuyo bi şekilde iptal oluyo o yüzden planlı yapmayı bırakalı çok oldu😅🥲
perimasali802_ nur000 😂 alemsiniz ya kız planlı yapacağınız zaman kötüyü çağırmayın olur niye olmasin
kizatasozu perimasali802_ çocuk var ve benim öncesinde duş almam gerekiyo o yüzden haliye planlı oluyo ama kızım büyüsün lazer işini halledeyim saat kaç olursa olsun canım istedimi tak otururm üstüne 🤣
Sutlucikolati perimasali802_ anlık sex daha hosuma gider ama çat diye de yapamayiz duşa girmem lazim illa 🤣
perimasali802_ Sutlucikolati büyüsü bozulur aşkım 🤣 düşünsene tam yaklaşıyor dur aşkım banyo yapip geleyim 😂
buzdankalpler perimasali802_ planlı seks sipariş edilmiş yemek gibi ne geleceğini biliyosun bence 😂 planlı sekse karşıyım hiç zevk vermiyo. Bi anda gelen ateşin etkisiyle olanlar daha tutkulu
Elmasekeri perimasali802_ tabiki plansız olaaaaaan 🫠🫠🫠🥳😋😋 Sırf bunun için sürekli kocamın götünde geziyorum sırnaşıyorum İhtimali bile heyecanlandırıyor 🤣😋😋🫣
perimasali802_ Usnac95 demmeki pat diye girmek istiyor sun 😂 Ama hazirlaninca kafanda neler yapacağını hayal et
perimasali802_ TombulHatun değilmi ama tombulum 😂🔥 Bizdede genelde öyle olur illaki ya kisa sürer yada çocuklar uyanir yarim kalir 😂
TombulHatun perimasali802_ bizim çocuk hiç uyumuyor anlıyor gibi bana diyo seninle uyumak istiyorum 😂