perimasali802_ TombulHatun değilmi ama tombulum 😂🔥 Bizdede genelde öyle olur illaki ya kisa sürer yada çocuklar uyanir yarim kalir 😂
TombulHatun perimasali802_ bizim çocuk hiç uyumuyor anlıyor gibi bana diyo seninle uyumak istiyorum 😂
HurremSultan perimasali802_ kizzz olurmu öyle kapıdan yapıştır hop yatağa olmaz naz niyaz yapmadan vermem😂😂😂😂😂🔥🔥🔥🔥🙊
Betybety perimasali802_ bizim en ateşlisi Lp-lost on you(live) kuzucummm 😍 ama seks müzikleri diye aratınca da çok güzeller çıkıyor ❤️
perimasali802_ nur000 😂 alemsiniz ya kız planlı yapacağınız zaman kötüyü çağırmayın olur niye olmasin
nur000 perimasali802_ kız bak ne zmn plan yapıyoruz yani üstüm başım falan giyinik oluyo sonra bişey oluyo olmuyo moraller bozuluyo o yüzden plansız her zmn daha iyi ve daha tutkulu oluyo
perimasali802_ Sutlucikolati büyüsü bozulur aşkım 🤣 düşünsene tam yaklaşıyor dur aşkım banyo yapip geleyim 😂
kizatasozu perimasali802_ e hissedersin yaklaşıp yaklasmicani ona göre önceden gir duşa çık hem birnozla daha büyülü olur 🤣