kizatasozu perimasali802_ sorma bide ilk defa kulağına biseyler fısıldadım hoşuna gitti uykudan gözünü acamiyoken söylediklerimi duyunca bianda açtı gözünü🤣
kaardelen perimasali802_ Planlı ve plansız farketmez çünkü biz zaten her gün fazlasıyla yapıyoruz 😂 Gerek kalmıyor plan yapmaya ahahah
TombulHatun perimasali802_ bazen bende başlıyorm söylemeye, uyku girde bedene uyuda zıbar kızım diye 😂😂😂😂
zuku perimasali802_ birde esimle Uc ay gorsumedim ahahahha 6 gunlugune tatile ciktik unutum. Esim gittikten sonra aklima geldi😂😂
nur000 perimasali802_ kız bak ne zmn plan yapıyoruz yani üstüm başım falan giyinik oluyo sonra bişey oluyo olmuyo moraller bozuluyo o yüzden plansız her zmn daha iyi ve daha tutkulu oluyo
perimasali802_ nur000 😁 çok haklısın canım Ama planlı yapmak ta çok güzel en azından yapacağın fanteziler de oluyor 🔥
htkcgo perimasali802_ valla ikiside güzel yeter ki sex yapalım da😂😂😂 çocuktan sonra hasret kalıyoruz yav😂 bide en güzeli sabah 6 7 gibi uykudan uyanınca 🤭
perimasali802_ htkcgo bizde gece oldumu olur 🤣 Sabah ilk ışığında çocuklar bırakmıyor Hasret kaldım 🔥