Merhabalar kızlar bugün babam için sizden dua istemeye geldim babam çok rahatsız doktorlar demans teşhisi koydular uyku uyuyamiyo aşırı unutkan ne anlattığını bile hatirlamiyo hayaller görmeye başladı alıp başını gitmeye başladı artık kapıları kitliyoruz çıkmasın evden diye biraz evvel babamı görmeye gittim bahçede oturuyoduk annem ben eşim oğlumun peşinde bı baktım babam evden sandalye indirmiş oturuyo nefes nefese nefes alıp verisi de değişmiş görünce öyle çok korktum geçen hafta daha iyiydi demans bu kadar çabuk yayilmazmis korkuyorum kötü hastalık olmasından 20 30 yıl önce kafasına moloz düştü ameliyat oldu bişey koymuşlar başına stentmi bilmiyorum ben o zaman küçüktüm hatırlamıyorum bu arada az önce söylediğim devamiysa evden sandalye indirmiş kapidaydi nefes nefese ben iki dakka sigara içmeye annemin yanına geçtim hepimiz bahcedeyiz eşim farketti babam dış kapıdan çıktı gidiyo durdurdum döndürdüm geri eve cikiyorum diyo sandalye elinde de kavanoz kavanozdan normalde su içer oda bitmiş boş kavanoz vardı elinde o kadar üzüldüm ki kahroldum resmen 😭😭😭😭😭 böyle bişey yaşayan varmı bu demans olamaz bence ya cuma günü doktora goturcek abim onu arastirma Hastanesi’ne bugün özel poliklinige götürdü abimle annem benim burda yapabileceğim bişey yok demiş doktor araştırma Hastanesi’nde ilaçlı mr cekilcek cuma günü kızlar dualarınıza talibim babamın adı Hasan,😢😢😢😢😢

mlksrdl alzheimer olabilir benim anneannemin de böyle rahatsızlığı var hata bana sen hırsızsin eşyalarımı çaldın derdi 🥺
    Rabbim şifa versin inşallah canım benim 🤲🫂

perimasali802_ Allah razı olsun canım benim ilaçlı mr cekilcek cuma günü ama korkum su Allah korusun kötü hastalık olmasın sinsi sinsi ilerlemiş olabilirmi acaba?😭😭😭😭😭

mlksrdl ağlama lütfen ağlayarak bişey yapamazsin dua etmekten başka çaresi yok Allah’ım yar ve yardımcısı olsun çok zor biliyorum ama elden ne gelir 🌸
        İnanki bilmiyorum nasil süreç ilerler ama
        Anneannem yaşlandı
        Ve bazen çocuklarını bile unutuyor çok zor ya

mlksrdl elden duadan başka ne gelirki sizin güçlü olup annenize de destek olmanız lazm allah şifasını verir insallah🤲

perimasali802_ evet babamda 70 yaşında aslında bı kaç sene önceye kadar iyiydi babanemi kaybettik ondan sonra çok çöktü birdenbire ama hiç bu kadar olmamıştı kalbim aciyo babamı öyle görünce 😢😢😢😭

birkizannesi0 inşallah Allah razı olsun kimin duası kabul olur bilinmez o yuzren hepinizden ricam babam hasan adına dua etmeniz😢😢😢

2minnosannesi elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum anneme ama benimde evim olduğu ve 23 aylık bebem olduğu için sürekli gidemiyorum maalesef 😢😢😢

mlksrdl Rabbim şafi adıyla şifalar versin babana babalar çok kıymetli Allah’ım.en kısa zamanda şifasını versin

mlksrdl önce beyin tomografisi, ardından MR çektirirler aslında. Tıp fakültesi hocasına götürebilirsiniz beyin cerrahına. Onlar tıp fakültesinde değil de muayenehanede hasta kabul ediyorlar. MR sırasını öne çekebilirsiniz ekstra ücret vererek tıp fakğltesinde Hoca hastası olduğunuzu gösterip. Kısa sürede çıkar sonuç ve o sonuçla gidersiniz hocaya. Kesin tanı MR ile koyuluyor.
                  Herkesin farklı sebep olabilir. Ben de babamda yaşadım beyin ile alakalı bu sorunu , böyle ilerledik biz.
                  Allah şifa versin inşallah. Aile olunca herşey duruyor. Çabalamak insana güç veriyor. Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın🤲🏻

mlksrdl Mr gününüz belliymiş, kusura bakmayın o kısmı görmemişim. İnşallah Rabbim şifasını versin, hayırlı sonuçlar alın🤲🏻

hzrn1 aminnnnnn 🤲🤲 aynen öyle tek kızıyım bide babam benim ilk aşkım ❤️❤️🥺🥺