Bubenimoykumm perimasali802_ yaprağın tazeyse kendiliğinden ekşi olur zaten aşkım limona gerek yokki.
Bubenimoykumm perimasali802_ 😁 aşkım onların bazısı kendiliğinden ekşili oluyor pişir ince onu demek istedim. Taze yaprak mayhoş olur.
TombulHatun perimasali802_ ben yaprakların saplarını tencerenin dibine koyuyorm saplar da ekşilik veriyor, limon tuzunu da 3 5 tane at tencerenin üzerine suyunu ekle pişir, suda eritip suyunu eklesen de olur aynı şey
nur000 perimasali802_ ben limonda koyarım nar ekşisi de koyarım şu zamana kadar yiyen herkesten tam not aldı birde domates rendelerim oda hafif ekşilik veriyo
TombulHatun belladonna ahh kalbim 🌸😂 bella kadon nar ekşisi, sumak, limontuzu arasnda kaldı biz aşk yaşıyoruz 😂😂😂
belladonna TombulHatun Bizi bir araya getiren de yemek ve türevleri olmadı mı tombuuuullll onlar şahit işte 😁
belladonna perimasali802_ Tombulun yemek aşkı dediğine bakma her türlü aşk ama ciddi eleştiri içerir 😁
Oluyorumanlasana perimasali802_ aşkım naptın bilmiyorum ama sumak ekşisi dediğim külü değil nar ekşisi gibi sosu burda sumak sosu ya da ekşi akıdı deriz