Telefonumu şarja takıp telefonumu 2 saat aradım. En son taze fasulye kırmıştım. İçine su koyup bırakmıştım oraya koymuşumdur diye içine bile baktım. Yatak odasına komodin üzerine bakmadım. Sizin varmı öyle şaşkınlığınız😸

nilsu yatak odasına götüreceğim şeyi mutfağa götürüyorum biri su isteyince başkasına veriyorum telefonum cebimde olmasına rağmen arıyorum kızım yanımda otururken nerde bu diyorum daha çok var 😅😅

nilsu haahahaha ben telefonu evde unutup calindi dedim iki gun once ara ara yok baktik bulamiyoruz saglik olsun dedim. Bir geldim
      Telefon sarjda😂😂

zuku seninki daha komikmiş asasasdfdf

• zuku bunu yanıtladı.

nilsu Hemde çok 😂 Genel de uzun süre şaşkın olmam ama olduğum zaman da tam olurum. Oda moralim bozukken aklım başka yerdeyken oluyor 😂

nilsu cocuklar dogmadan once herseyi aklimta tutardim ya simdi degil aklimda tutmak neyi nerde braktigimi unutur oldum😂😂

nilsu ev terliklerim ayağımdayken dakikalarca terlik aradım, nereye koydum acaba diye koltuğa oturup bacak bacak üstüne atıp ayağımı sallarken aman bu terlikte ayağımdan çıkıp duruyor ya dedim
            Bir keresinde de bütün makyajı yapıp rimel sürmeden evden çıkmıştım asdfjjjk

nilsu Eşime çok sinirliydim tripliydim baya. Dışarı çıkmak istedim evin anahtarını aradım bütün evde. En son bir baktım ki anahtar elimdeymiş zaten.😂

nilsu oğlum benimle yatıyordu gece uyandığında pişpişliyordum poposuna vurup geri uykuya dalıyodu . Sonra yatağını ayırdık eşimle uyumaya başladık , gece oğlum ağladı sesi gelince ben de eşimi pişpişlemeye başladım 😂😅 pişpişliyorum hala susmuyo çocuk diye düşünürken gözümü açtım baktım yanımdaki kocammış adam da uyanıp beni niye pişpişliyorsun demiyo yani hayret bişey 😜

nilsu Dün ablamlar annemlere geldi tabi biraz kalabalık oldu oğlum kucağımdayken oğlumu arıyordum ablam da ne arıyorsun dediğin de oğlumu bulamıyorum dedim e oğlun kucağında ya dedi çok utandım

baileys rimel olmayınca bütün makyaj eksik kalıyor aasasasdfdfdf