Şaşkın 🤦🏻
lanjalee yaa bunu bende yaptım bahsetmiştim Bi ara hatta eşim de gece uyanmış noluyor diyor kayinvalideme anlatmıştım Allahtan süt vermemişsin dedi 😅😅
enerciiiii dimi onu da yapabilirdik 😂 ay düşünemiyorum ya hahahh ama çok komikti pişpişliyorum adam hiç noluyo da demiyo 😅
lanjalee ben Bi an yapacak gibi olmuş olabilirim 😅😅
- Düzenlendi
nilsu
Cep telefonumu derin dondurucuya koymuşum ve sesi kısık olduğu için uzun bir süre bulamadim yeni telefon aldım bir kaç hafta sonra dondurucudan diğer telimi çıkardım eşime söyledim dedi cikarmasaydin bozulur dışarda lazım olunca çıkarırsın bırak kalsın orda 🤭uykuda iken uyanıp eşimin teline format atmışım nedenini asla bilmiyorum hatırlıyorum ama nedenini bilmiyorum. 🤭yine uykudan kalkıp eşimin PC ye şifre yaptım sabah şifreyi gram hatırlamadım evet ben yaptım ama neden yaptım bilmiyorum🤷🏻♀️😃 ve daha bir sürü şey yapıyorum ama sor bakalım neden yapıyorum. 😁
enerciiiii yaptın dimi ? Haydi söyle 😁
nilsu
Bir gün okula giderken kol çantası değil de evrak çantasını ve cüzdanımı almıştım. Gün sonu yarım saat çanta aramıştım arkadaşlarla. En son kameradan baktık ki kolumda çantam yok. Sonradan aydınlanmıştım.
nilsu şaşkınlık mı desek adını si z koyun. Ablamla bigün mediamarkete girdik bişy bakıyoruz. Ablamın altta PTT de işi var birisinin hesabına bişy gönderecek. Telefonda konuşuyor karşı tarafa TC no filan soruyor. O sırada telefonun çalındığını dşünmüş sen bağır hırsız var telefonum yok kim aldı bunu bağırmaya başla asdfg geldi yanımıza diyoki bilin bakalım ben naptım. Telefon kulağımda telefonum çalındı diye bağırdım 🤣🤣🤣🤣🤣
belladonna cantasiz asla asasasdgdfdf