sevgis00 Merhabâ hanımlar dün eşimle düşündük oğlumuz 2 buçuk yaşında ikinci çocuğum olsun istedik kardeşi olsa daha iyi vakit geçirir diye gelelim soruya şimdi eşim dün içime boşaldı normalde korunuyoruz ben ağır bir şeyler şimdiden tasisam bişi olurmu kafam çok bulanik
TombulHatun sevgis00 olacak olan her şekilde oluyor ya Allaha emanet, sen korunmayı bıraktıysan ne zaman olacağı belli olmaz temkinli davranmakta fayda var, benm anneannem ağır kaldırmaktan ziyade yukarıya uzanma derdi hep bana,
buzdankalpler sevgis00 niyetine girdiğiniz andan beri ağır kaldırmayın uzanmayın annem hep öyle der. Kese tutunamayabilir ya da tutunmuş olsa dahi yeniyken düşebilirmiş. Allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah. Şuan beraber vakit geçirmeleri bir yana ileride de birbirlerine destek olacak inaşllah ileride hep birbirlerini kollarlar ve onları gördükçe mutlu olursun
sevgis00 Şimdi dalga geçenler olacak. Belki bacım 1 günlük şeyle henüz hamile olup olmadığın bile belli dğl diyen olacak yani bende tam hatırlamıyom çocuk düşününce ağır şeyler. Taşımak gebelik başlangıcına zararlı mı
123loriyy sevgis00 canım neyin ne zaman tutacağı hiç belli olmaz eğer korunmuyorsanız bundan sonra biraz daha dikkatli ol
perimasali802_ sevgis00 dikkatli olmakta fayda var tabi ilaç olsun herhangi bir rahatsızlıgin olsun sonuçta bilerek yapıldığı için 🌸
sevgis00 123loriyy normalde Pezarvatif Le geri çekilmeli korunuyodduk 2 buçuk yıldır işte dün ilk defa içime boşaldı Pezarvatif siz kasıklarımda hafif ağrılar oluştu neyden. Oluştu acaba
buzdankalpler sevgis00 dolapta üst raftan bir şey alacaksındır ayak parmaklarının üzerinde çıkıp uzanmak o yere ulaşmak için. Rahim kaslarını zorlayacak kasılmasını veya açılmasına sebep olacak hareketlerden uzak durmak lazım ki varsa ihtimal tutunmasını zorlaştırmayalım eğer bebek istiyosanız.
TombulHatun sevgis00 yani yukarıdaki dolaplardan vs birşey alırken ayak ucunda durup kolumuzu uzatırız ya bu pozisyonda karın kaslar geriliyor onu yapma derdi
sevgis00 buzdankalpler Allâh razı olsun güzel duan. İçin Rabbim. Hepimizin gönlüne göre hayırlı olan şeyleri nasip etsin inşallah
sevgis00 _OceanLove hayır dün karar verdik ikinci çocuk için korunmasız ilişki yaşadık dünden. Beri midem bulanıyo yani 2 buçuk seneden sonra boşaldı alakası varmı bilemedim