Evlilik
Yeyaaaa canım benden sana tavsiye hiç o toplara girme zenginlik güzel bişey tabi ama önce sevmeye aşık olmaya çalış adamın güzel yönlerini gör. Isınamadıgın biriyle sevişemezsin. Bende o hataya düştüm sırf zengin diye birisiyle sevgili oldum ama yok olmuyor yani konu yatağa gelince tüylerim diken diken oluyordu . Allah para vermiş ama bir insan da hiç mi iyi yön olmaz
Sexysempanze peki tipi nasıl ? Ben para evliligii yapicam hep demişim kendime aşka inancım kalmamış yalnız cirkin biriyle gecesini düşünüyorum yapa bilirmiyimki
Yeyaaaa ortalama tipi var.ama bana yakisiyor .
Ama sedigim.gibi tip, para onemli degil karakterine bak.
Esra erol gormuyonmu ne cirkin adamlar var yolda gorsen bakmazsin ama karilarini kac kez altdatmislar
Yeyaaaa cinsellik asla olmaz isteyerek 🤢
Yeyaaaa benim bir arkadaşım çok zengin biriyle evlendi, bir de oğlu oldu ama adam gay midir nedir anlamadık, cinsellikten hiç hoşlanmıyordu 6 senelik evlilikte toplasan 10 defa seks yapmışlar neyse boşandılar geçen sene, adam ev araba aylık yüklü nafaka verdi. Şimdi sevgilisi var gayet mutlu. Yani 6 sene çalışsa bu kadar mal mülk yapamazdı, tam mantık evliliği oldu çocuğu da bonus kaldı yanına😄
Leondarling yani bi tarafdan üzücü bi tarafadan mantıklı😂🥲
Yeyaaaa hiç beğenmediğin biri ise olmaz ama o seni istiyor seviyor ise sende beğeniyor isen olur
1anne1panda o beni seviyor tek taraflı bende mantıklı ola bilir düşünüyorum ama begenmiyorum dış görünüşünü
Yeyaaaa hımm o zaman sıkıntı olabilir