Kızlar zengin biriyle mantık evliliği yaparmısınız? Peki cinsellik zor olurmuydu parası için evlendiğiniz biriyle??🤨

Yeyaaaa canim ask evliligi yapip mutsuz olanda var.
    Mantik evliligi yapip mutsuz olan da var.

Bu karsindaki kisiyle alakali. Koyucaksin kafani onune artilari eksileri nelerdir. Bu evlilikde mutlu olabilirmiyim diye.
    Hersey para degildi. Bak benim esim cok zengin ama mutlu degilim huzurum yok. Ama yeri geliyor esime diyorum salcali ekmek yiyelim diyee ( daha önce hic yememis ) allahim o an nasil mutluyum o sicaklik samimiyet akiyir konusmalarimizda.

Aranizdaki iliski.muhabbette iyi ise bi iliskiyede yansir

Yeyaaaa Canım mantık evliliği yapıp evlendikten sonra sırılsıklam aşkta olabilirsin ama cinselliğe gelince şahsen ben sevmediğim birine içim ısınıp sarılamam bile

Yeyaaaa canım benden sana tavsiye hiç o toplara girme zenginlik güzel bişey tabi ama önce sevmeye aşık olmaya çalış adamın güzel yönlerini gör. Isınamadıgın biriyle sevişemezsin. Bende o hataya düştüm sırf zengin diye birisiyle sevgili oldum ama yok olmuyor yani konu yatağa gelince tüylerim diken diken oluyordu . Allah para vermiş ama bir insan da hiç mi iyi yön olmaz

Olivetti yön değilde tip canım onu aşamıyorum huyları iyi oke parası var oke yalnız tipi cirkin karar veremiyorum konu cinsellik olunca

Sexysempanze peki tipi nasıl ? Ben para evliligii yapicam hep demişim kendime aşka inancım kalmamış yalnız cirkin biriyle gecesini düşünüyorum yapa bilirmiyimki

Yeyaaaa ortalama tipi var.ama bana yakisiyor .
            Ama sedigim.gibi tip, para onemli degil karakterine bak.

Esra erol gormuyonmu ne cirkin adamlar var yolda gorsen bakmazsin ama karilarini kac kez altdatmislar

Yeyaaaa benim bir arkadaşım çok zengin biriyle evlendi, bir de oğlu oldu ama adam gay midir nedir anlamadık, cinsellikten hiç hoşlanmıyordu 6 senelik evlilikte toplasan 10 defa seks yapmışlar neyse boşandılar geçen sene, adam ev araba aylık yüklü nafaka verdi. Şimdi sevgilisi var gayet mutlu. Yani 6 sene çalışsa bu kadar mal mülk yapamazdı, tam mantık evliliği oldu çocuğu da bonus kaldı yanına😄

Yeyaaaa hiç beğenmediğin biri ise olmaz ama o seni istiyor seviyor ise sende beğeniyor isen olur

1anne1panda o beni seviyor tek taraflı bende mantıklı ola bilir düşünüyorum ama begenmiyorum dış görünüşünü