373738 Kızlar üstümüzden bütün mutsuzluklar gitsin inşallahh gözü olanın gözü tötüne olsun. Kafamız dağılsın diye konu açıyorum bu sıralar alacagınız yada aldıgınız eloktronik alet varmı evinize ben çok kararsızım yoğurt makinesi alayımmı 🤣🤣
berenmiss 373738 373738 bende kahve makinesi almayı düşünüyorum ama gerek var mı bilmiyorum bi tane var bende ama Philips’in var ya yeni çıkanlardan alıp ya kullanmazsam eşim söylenir 😂😂
kizatasozu 373738 sen al memnun kalırsam bende alcam 🤣 kız ben arada hayal kuruyom zengin ölmüşüm gidip tencere tava alıyım sıfırdan 🤣🤣 benim fakirlik 🤣
TombulHatun 373738 yoğurt makinesi bana çok gereksiz geliyor ya tencere de kavanoz da kolaylıkla mayalanıyor birde o kalabalık olmasın 😂 şuan ihtşyaç duyduğum bir elektronik eşya yok herşey var gibi sanki 😂
373738 perimasali802_ elim istiyor başka şeyler yapsın ahh ahhh 4 gündür küsüz daha mıh dememiş hayırsızın oğlu kafam alışverişte napayım 🤣🤣 akıl ver sex üstadı bana
perimasali802_ TombulHatun en güzeli el ile yapilan valla eski Usul ohh miss herşey makina olmuş fişi cikarsalar ölürüz 🤣🤣
373738 TombulHatun vallahi hep bunlar kocasızlıgın başa vurması bacım alışverişe sardım🤣🤣 vallahi haklısın yoksa. Dyson saç şekillendirici alan varmı bari memnunmu
kizatasozu berenmiss bende bende bı kuruş gelirim yok sen neyine zengin oluyon acaba 🤣 ilerde 5 10 binlik gelirim olcak onla araba aldığımı fln hayal ediyom 🤣🤣 he he 1 seneye bı tekerini alırsın🤦😅
berenmiss kizatasozu ben hep bi işe girmeyi istediklerimi aldıktan sonra geri çıkmayı düşünüyorum mutfağımı baştan sona yenilemeyi vs 😂😂
perimasali802_ berenmiss sütü kaynatirim köpüklü olana kadar ondan sonra yoğurt kapina yada kavanoza koyup ilik olacak şekilde elin yanmayacak gibi olup mayaliyorum bir bez atip bekletiyorum
Bubenimoykumm berenmiss sütü kaynatıyorum taşmaya başladığı an altını kısıyorum 15 dk daha kaynatıyorum. Soğuyunca klasik parmak testi yapıyorum. Bir tatlı kaşığı yoğurt mayasıyla kaynayan sütü karıştırp kavanoza bir tur çeviriyorum. Kapatıp üzerini örtüp fırının içine koyuyorum karanlık olduğu için orda uyuyor 5 saat.
kizatasozu berenmiss ben ise giremem ya sıkılırım ama bı gelirim olsun evimi baştan sona yeniliyim istiyorum nasip olur insalah
berenmiss perimasali802_ 5 litre bir kavonoza kaç kaşık koymam lazım benimki taş gibi tutmuyor ayarını kaçırdım eskiden çok güzel yapardım
perimasali802_ berenmiss üç kaşık koyman yeterli fazla bile yoğurt fazla beklerse sulanır ve çokta soğuk olmasin serçe parmağın yanmasin o kadar havalar da sıcak zaten tek bez at üstüne Ve bide dolaba atiktan sonra hemen kesme bir gece beklet çok güzel oluyor