373738 perimasali802_ elim istiyor başka şeyler yapsın ahh ahhh 4 gündür küsüz daha mıh dememiş hayırsızın oğlu kafam alışverişte napayım 🤣🤣 akıl ver sex üstadı bana
perimasali802_ 373738 hem birak kendi gelsin aman boşver suslen puslen boşver 😂 ben oyle yapıyorum iç çekiyor devami gelmiyor 😄
373738 TombulHatun vallahi hep bunlar kocasızlıgın başa vurması bacım alışverişe sardım🤣🤣 vallahi haklısın yoksa. Dyson saç şekillendirici alan varmı bari memnunmu
perimasali802_ 373738 kusum bugün gelmiş benimle konusyo yuz vermedim 🤣🤣 Ha bide lekelenmem var gidemiyorum yoksa dalardim da niysee🤣
373738 Offff offf süslenip püslenemiyorumki annemgillerin yanındayız torun sevmek istiyolar haklı olarak öyle kaldım yani
373738 TombulHatun hahaaa bana kalsa bi irkek makinesi çıksa onu alacam takarım fişe sarj ederim git diyince gider gel deyimce gelir trip atmaz en azından benim koca gibi bana kafayı yedirtcek dik durup ona boyun eğmemeye çalışıyorum anlasın hatasını artık ama ne gelen var ne gidem oyle dik burunludur
TombulHatun perimasali802_ öncesinde parmağımla bakardm eşimin dedesi istedı bu ısı ölçeri benden yoğurt mayalarken kullanıcam dedi ona alırken merakımdan kendime aldm 😂
TombulHatun 373738 robot yapalm herkes kendi istediği özellikleri yükelsin kendi robotuna en güzeli 😂
perimasali802_ 373738 ay yok ya eşim öyle değil hani kavga ederiz bir müddet mümkünse konuşmayız ama ya o yada ben illaki konuyu tatliya bağlarız
zuku 373738 alma aldim hic bir ise yaramiyor bosuna israf etme. Vallah bir kere denedim tutmadi aticam bir ise yaradigi yok. Bir suru sey aldim supurge, utu, fon makinesi bir anda hepsi bizuldu😅
perimasali802_ TombulHatun 😂 aslında oda iyi bir yandan Ama ben hep eski usul gidiyorum pek teknoloji sevmiyorum ya 😂