kaardelen tgbebr Benim eşime hiç fark etmiyor açıkçası 😂 Kapalı açık hiç dinlemez her gün salmaz beni 😂
tgbebr Aslında bana kalsa hergün sabah kafamda tasarlıyorum akşama söyle giyineyim böyle süsleneyim ama ev işleri çocuk misafir derken 11 12 de anca başbasa kalıyoruz çok yorulmuş oluyoruz benim bütün hayaller çöp hafta da 2 kez anca denk getiriyoruz😅🤦♀️
373738 tgbebr O zaman bebeğim sana fikir dışardan gördüm yeşil türbe içine girdim estağfirullah tövbe olacan demekki eşin açık sevmiyor seni kapalı olman saha çekici ben bunu anladım🤣🤣
tgbebr 373738 aynen biraz öyle aslında bazen kendi istiyor fantazi şeyler giymemi bazende öyle giyiniyorum başörtülü yapmak istiyor o anki ruh haline bağlı galiba😅😂
kimkimki tgbebr seninkinin fantezi dünyası farklı bence 😅 Benimki her daim hazır,birşey giyim ooo der normal giyineyim ooo der 🤭
tgbebr kimkimki yani ben askılı şort giyindim hazırlandım bakıyorum esim telefonla yada maça filme dalar hemen hevesim kaçar asla yanaşmam biseyde istemem aslında belkide böyle olmamalı ama bilmiyorum karakter meselesi
kimkimki tgbebr haaa anladım. Yok haklısın tabiki hevesinin kaçması normal. Eşinle açık açık konuş bu durumu