2baby2mom inan bana insanlar normal. Bende bunu sorguluyordum hep. Eşimde bir sıralar çok sorguladı mesela. Beni sevmiyor musun??istek duymuyor musun ??beğenmiyormusun?? tribine girdi.. Çünkü gerçekten soğuk bir mizacım var ona karşıda öyle olunca üzülüyordu. Oda tam tersi ilgi delisi,sevgisini inanılmaz gösteren bir adam olunca tabi sorgulaması çok normaldi..
Ben şahsen rahatıma düşkün, kendi alanımı çok seven bir insanım.. Bunlar hep negatif etkiliyor istek konusunu bende.. Biraz alanımdan ödün verince düzeldi herşey. Mesela ben birliktelik sırasında yarın ne yemek yapacam,ay inşallah bir yeri kirletmeyiz yaparken,tüh çarşafda bozuldu modundaydım 😅 kendimden yola çıkarak anlatmaya çalıştım. Biraz rahat olmamız gerekiyor işin özü. Aslında herşeyin özeti sevdiğin adam yanında ve senin.. Tepe tepe kullan işte,bol bol dokun öp ve hisset. Bu aralar en büyük motivasyonum bu benim.
Sıkılmadan daralmadan tekrarla acısa da rutin haline getir ve bence kayganlaştırı kullanma biz kadınlar güzel yaratılmışız vesselam,hastalık olmadıkça gereksiz ürünler onlar. Bizim doğalımızda o ürün var zaten 🤭