Kızlar esimle 3 yıldır evliyiz. İlişki olduktan sonra hemen duş almamız gerek ya. Ben alıyorum. O aradan bir gün veya iki gün gecince alıyor duşunu sinir oluyorum. Anlatıyorum bak çok günah yapma böyle diye tamam yapıcam yapıcam diyo sürekli bahanelerin arkasına sığınıyor. Artık gercekten yapmak istemiyorum ben günaha sokmuşum onu gibi hissediyorum😥 ne yapabilirim daha, sizn eşleriniz nasıl acaba?

Balarisi, başlığı Duş meselesi🚿 olarak değiştirdi.

Deleted4 sölüyorum canım anlamıyor ki yorgunum uykum var yarın alırım falan diyor

• [silindi]

igze0101 ahh çok günahhhh 😣 eşinize hemen alırsan duşunu yaparım seninle falan diyin ikna edin gezdiği bastığı heryer günah 🤯

igze0101 canm eskidendi o dedkleri ,hala varmıdır vardır ama geneli senn dediğin gi i alır. Bi ağıza dolanmş artk . Duş almazlar değilde belden aşağı yıkarlar dye bliyorum ben ama aklı olan insan zaten gerekli olanı yapar yapmasada kendi bildiğidir herkes istediğini yapmakta özgür. . Ayrıştrmaya çok müsait insanlar

Balarisi yaaaa benim eşimde aynı resmen onun duş alabileceği güne göre ayarlıyorum kafamda ilişkiyi. Valla bide öyle işe gidiyo aklım hep onda ya öyleyken başına bişey gelirse diye of bilmiyorum inancı zayıf insanların yapacağı şey işte ne desem olmuyo malesef

[silindi] diyorum tamm söz yapcam diyor. Yine yapmıyor üşengeçliğinden hep yapmıyor

Bybus0407 aynen canım aynen yaa . dilimde tüy bitti artık duş al diye. Bide 15 aylık kızım var benim vaktim olmamasına ragmen ben alıyorum duşu onun bolca vakti var üşengeclikten duş almıyor Allah ıslah etsin ne diyim 😑

Balarisi çok günah hadi namazda mı kılmıyor anlamıyorum nasıl cünüp cünüp geziyor desen ki 1 saat sonra alıyor fln diye anlıcam ama bir gün iki gün nedir🙄 ayrıca sen neden ben onu günaha sokuyor Muş’un gibi hissediyorum diyorsun da o onun umursamazlığı ve onun günahı sert bir şekilde uyar bence böyle olmayacağını anlat

Balarisi zorla dusa sok bence veya girmek istemiyorsa yapma kesin gircektir yani cok gunah

Bal-_- yanlış olmasın öyle diyorlar? Tam bilmediğiniz bir konu hakkında böyle bir yorum yapma hakkını kendinizde nasıl buluyorsunuz ya? Bende aleviyim direk gireriz duşa. Adet olduğumda bile bi damla bile gelse sonradan hemen yıkanırım. Bıktım vallahi sizin gibilerden.