Duş meselesi🚿
Balarisi yaaaa benim eşimde aynı resmen onun duş alabileceği güne göre ayarlıyorum kafamda ilişkiyi. Valla bide öyle işe gidiyo aklım hep onda ya öyleyken başına bişey gelirse diye of bilmiyorum inancı zayıf insanların yapacağı şey işte ne desem olmuyo malesef
Balarisi çok günah hadi namazda mı kılmıyor anlamıyorum nasıl cünüp cünüp geziyor desen ki 1 saat sonra alıyor fln diye anlıcam ama bir gün iki gün nedir🙄 ayrıca sen neden ben onu günaha sokuyor Muş’un gibi hissediyorum diyorsun da o onun umursamazlığı ve onun günahı sert bir şekilde uyar bence böyle olmayacağını anlat
Balarisi benim eşim anında aliyo o şekilde asla evden çıkmaz
Bal-_- alevilikle ne alakasi var hamim efendi esimde alevi bende hemen dusumuzu aliriz bu sacma zihniyetten kurtulun ya
Bal-_- yanlış olmasın öyle diyorlar? Tam bilmediğiniz bir konu hakkında böyle bir yorum yapma hakkını kendinizde nasıl buluyorsunuz ya? Bende aleviyim direk gireriz duşa. Adet olduğumda bile bi damla bile gelse sonradan hemen yıkanırım. Bıktım vallahi sizin gibilerden.
Balarisi cok cok gunah 1 namaz vakiti gecirmemsi lazim ve bir damla su bile icmemesk lazim allah korusun o sekilde birsey olsa obur tarafta asla hesabini veremez. Allahim eşinize akil versin ve insallah yanlisindan bir an once dondursun 🙏
- Düzenlendi
Konu iyice dine gidiyor bu postun kapanmasını istiyorum moderatörler
@NaimeYilmaz
@Peride
Balarisi günahı falan boşverin de insan kokar yahu, spor yapmış gibi terliyor hele erkekler daha fena terliyor, bir kaç gün hem de 😱
Leondarling birde bebeği varmış yazık ona o şekil insan nasıl dokunur 😒