Selam kızlar ne yapacağımı bilmediğim için yazıyorum fikirlerinize ihtiyacım var. Dört sene önce korona zamanı bir kedi beslemeye başladım ailem hastayken ben bir odada kalıyordum ve dışarı çıkmıyordum camımın önüne geliyordu kedi ve çok küçüktü neyse zaman geçti o doğurdu ve bir sürü kedi oldu etrafımda her gün besliyorum bu arada yani kolay değil sekiz dokuz kediye bakmak ki sokaktan başka gelenler de var yemek için her neyse malum yaz ayındayız her yeri pire bastı evimizin üstünde bir sürü pire var ve eve de gelebilir yan komşumuz çok rahatsız çünkü onlara da geliyormuş pire evlerine girme ihtimali var yani kavga edildi bu konuda hatta ailem Samsun’da kedi çiftliğine verelim diyorlar ama ben hasta olan kedileri alıyorlar diye biliyorum ve oraya göndermek istemiyorum çünkü tellere takılıp ölen bir kedi vardı bakım yok yani orda o yüzden oraya göndermek istemiyorum pire ilacı kullansam kaynağı buradayken pireler asla azalmaz bunu da biliyorum sizden bir çözüm önerisi istiyorum yani ne yapılabilir bu konuda