kimkimki kurabiyevarsimitvar biraz önce başka bir arkadaşın postuna bir kaç birşeyler yazdım. Okumanı isterim seninde bulabilirsen.
kimkimki berenmiss gerçekten çok fark ediyor ya 🧿 teşekkürler burdaki bütün güzel kadınlara gerçekten 🙏🏻🙏🏻
perodimam Bende aynıyım ve çok üzgünüm zevk alan isteyen seksi hayatının bir parçası gören kadınlara özeniyorum benim için tiksindirici birşey zulüm gibi geliyor kendimi banyoya zor atıyorum sinirlerim yükseliyor asla eşimle aynı frekansta değiliz
kurabiyevarsimitvar perodimam benim zevk almamam için en büyük nedenin bence canımın acıması ya tam alışıyor gibiydim araya hamilelik, doğum, lohusalık falan filan girdi başa sardım. İlk evlendiğimiz dönemden daha kötü hissediyorum şuan. Sizi çok iyi anlıyorum. :(
Aysngngr perodimam bende tam olarak öyleydim cinsellikten nefret ederdim adam ne zaman gelse geri çevirirdim yada gönülsüz yapardım eşim benimle sevişirken hiç bir karşılık vermezdim taaaakiiii eşimin pavyona gittiğini yakalayana kadar tabi kavgasını küslüğünü yaptım büyük sorun çıkardım sonra barıştık ve o günden beri psikolojik mi bilmiyorum o kadar çok değiştim ki eşimden daha istekli oldum sanırım bu pavyon konusunda biraz kendimde de suç buldum adam kadına aç kaldı evdekinden bişey göremeyince dışarıya yöneldi diye düşündüm umarım bi an önce düzelirsin ❤️💕💕💕
ee7 perodimam Ayyy bende senin gibiyim ve burdaki insanları okuyorum ve hayran kalıyorum bende tiksiniyorum ve kendim de dahil eşimede diyorum hiç bir yere deymeden duşa gir kapıyı dirsegin le aç ve ve eşim Bir yere degerse orayı duştan çıkınca defalarca silerim özellikle kapi kolu ve priz leri
perimasali802_ kurabiyevarsimitvar sorunun kaynağı ne canim Gidebilirsin bnce doktora herkes ayni değil ki vardir bir tedavisi
kurabiyevarsimitvar perimasali802_ doğum yapalı 3.5 ay oldu dikişler geçti ama psikolojik batıyor gibi canım acıyor gibi kendimi kasıyorum bu sefer zevke odaklanamıyorum. Bir de hamile kalma korkusu var prezervatif harici korunma yok şuan güvenmiyorum ona da bu olasılık da rahatsız ediyor. Diğer yöntemlerde hormon mormon bozuyor kafam karışık. Eşim mesela tamamen o ân’a odaklanıyor ama ben odaklanamıyorum. Sadece doğum sonrası değil, önceden de böyleydim sanki seks değilde sadece sevişme kadınıyım gibi hissediyorum seksi sevemiyorum…
kurabiyevarsimitvar Oluyorumanlasana Eşimin libido tavan ya kadın dilinden de anlıyor sorun ben de bence
Oluyorumanlasana kurabiyevarsimitvar eşinle konuşup onunla ilgisi olmadığını istese de istekli olamadığını kırmadan anlat cnm yanlış anlayıp kırılmasn destek almak istediğini bildir ve bı Dr görün 🌸
berenmiss kurabiyevarsimitvar yani nasıl örnek verilir bilmiyorum örnek vereyim eşimle sevgiliyken arabada şarkı söylerken eşlik bile edemezdim o kadar içine kapanık biriydim senin dediğin gibi odun gibi 😂 ama şu an kendim müzik açıp oynuyorum öyle düşün bunun tek sabebi de bu uygulama buradaki kızlardan cesaret aldım okurken saçma gelebilir ama içine kapanık olmak çok zor olan bilir sadece
busbutun kurabiyevarsimitvar aynı ben …. Gerçekten şu an bende böyleyim ilk evlendiğimiz de yapamadık zaten benim yüzümden berbat geçti ilk gece ertesi gün balayına gittik orda da seviştik sadece ben yine korktum hatta kendimde vajinismus mu ne ondan var sandım psikolojik olarak gittim bayağı sonra eve gelince tekrar bir denedik ve çok şükür onda oldu yani ondan sonra da her olduğunda enfeksiyon geçirdim hep zorlandım hep korkuyorum hamileyken de geçirdim ilk de yine normaldim de ikinci çocuk da düşük tehlikem vardı zaten yapamadık sonra geçince her yaptığımız da sanki canım yanacak gibi hissediyorum bir de içimden çok gelmiyor ısınamıyorum hemen ben eşim böyle beni rahatlatmıyor çok sert seviyor o bende hamileyim zorlanıyorum oda onu bildiği için canımı acıtmak da istemiyor adamla bayadır birlikte değiliz yani zaten zar zor yürüyorum ama doğuma az kaldı 3 hafta falan bende o yüzden bir kere de olsun yapmak istiyorum eşim için kendimde bazen rüyamda görüyorum aslında akşam gelince bir türlü fırsat olmuyor gerçekten planlayınca hiç olmuyor ama lohusalık 40 falan derken adama yazık günah yani bu akşam bi denicem fırsat olursa duruma göre 😔😔
373738 kurabiyevarsimitvar canım daha doğumun çok yeni önce kendine yüklenmemekle başla bence annelik psikolojisi zor yani yeni bir hayata adım attın bebeğinle seni anlıyorum . Haftada bir ile başla bence eşinese söyle bu durumu canın acıyorsa duşta deneyebilirsin daha kolay olur kendimi direkt duşa atıyorum demissin ya senin için daha kolay olur belki kendini suçlama asla sex zevk işi haz işi robot değiliz sonuçta buda bir görev değil sal kendini hamilelikten korkuyosan öncesinde spiral taktırabilirsin seni hamile kalma paikolojisinden korur en azından
perimasali802_ kurabiyevarsimitvar daha yeni doğum yapmışsin çok yüklenme kendine Sevişme uzun mu sürüyor eşin peki sadce kendine mi odaklanıyor seninle uğraşıyormu
kurabiyevarsimitvar 373738 evet şuan en en en büyük derdim korunma yöntemi ya🥹 Fikir olarak aşırı fantezi doluyum ama işleve dökemiyorum cleöwödşwşqşşf
kurabiyevarsimitvar Oluyorumanlasana anlatıyorum ona da zevk alamıyorum canım yanıyor ama yapmak da istiyorum diye dertleniyorum şükür ki anlayışlı birisi teselli ediyor ya
kurabiyevarsimitvar berenmiss Evett ben de içine kapanık asosyal birisiyim yeni yeni açılıyorum eşime iyiyimde çevreye soğuğum hâlâ dleöwmdşwlql ben biraz takılayım buralarda o zaman etki ediyorsa dlwöqöşswşqş
kurabiyevarsimitvar busbutun Sizi çokk iyi anlıyorum hamileykende aynıydım ben de🥲 doğum kolay olsun diye son güne kadar zorladım ama xleöwözşwğqğs canım yansada odak noktam kolay doğurmaktı