birana ya nasıl oldu biliyo musunuz ben aylar önce görmüştüm burda . Çok afedersiniz ama eşim yanıma uzandı. Açtım ayaklarımı ve parmağı ile yapmaya başladı. Burda hep şey yazmışlar , baskı olacak idrar torbasında falan . Eşim yaparken soruyor baskı oluyor mu diye . Evet diyorum ama put gibi yatıyorum olmasını bekliyorum hdjdjs bence bu yüzden hiç hiç hiç etkilenmedim . Ve pes ettim çünkü bi yorum okumuştum biri demiş ki g noktası yoktur uydurma vs .
Ay dedim boşa çabaladık eşimin parmağı koptu artık benimki de uyuştu sjfhjdjd
Sonra aklıma bi esti girdim uygulamaya bu sefer eşim aşağı geçti yanıma uzanmadı. Aynen denedik 2 parmak sokarak, üste baskı uygulayarak gel git yaptı. Tabi bunu hızlı ve sert yaptı (yorumlardan yola çıktık) başta bir baskı sonra bir titreme oldu aha dedim aynı yorumdakiler gibi (bu sırada eşimin parmakları kangren oldu jdjdj) devam devam derken inanılmaz bir zevk oldu ve orgazm gerçekleşti. İnanamadım ama çok çok güzeldi . Oha dedim varmış nasıl anlamam 7 yıldır nasıl bunu keşfedemem pü
Ama ama ama maalesef bu sadece elle oldu . İlişki esnasında mümkün değil olmuyor . Eşimin şeyinin bükülmesi lazım onu nasıl bükebiliriz bi help lütfen 😃