Kızlar eltimin içinden gelmiş daha önce 6 kişilik çay takımı hediye almıştı , doğum günümde çiçek göndermişti . Onun doğum gününde ben bişey gönderemedim sadece doğum gününü kutlamıştım bende şimdi bi hediye alayım diyorum (kitchen life)'nin 6 kişilik kahvaltı takımlarından yada fincan takımı alayım diyorum , fikir verirmisiniz lütfen başka hediyede olabilir 😌

Fincan takımı yada kahve makinesi çok tatlı hediye bence

abcabc benim mikrop eltimde ben ona hediye aldığım halde bir kere mesaj atmıştı öyle doğum günün kutlu olsun diye şimdi zaten konuşmuyoruz yılanla çok şükür numaralarımızı sildik merhaba merhaba o kadar o da zaten mecburluktan

abcabc kahvaltı takımı al bu arada güzel olur fincanı vardır zaten bir sürü 😂

Bence mutfaga degil de kendine kişisel bir şey de alabilirsin. Mutfaga alınan şey eve alınmış gibi geliyor bana. Kişisel olarak sevdigi tarzda çanta olabilir, ayak no biliyorsan sandalet olabilir mesela

abcabc yılan figürü obje 😁😁😁 şaka bir yana ilgi alanları neyse onunla alakalı olabilir örnek dedikleri gibi kahveci biriyse fincan yada kahve makinası
    Yada mesleği vs varsa ona göre falan