@hvdclk çok teşekkür ederim 🤍 deneyeceğim, artık kendimden soğudum o derece ızdırap oldu bana
Mantar kabusu
sumeyraasell tek caresi candida diyeti canim internetten detayli bi bak. Sirke fitiller ilaclar bi yere kadar hafifletiyo. Vucuduna seker girmezse mantar geciyo eni sonunda
@newmommy_ bakıp araştırayım ilk defa duyuyorum teşekkür ederim 🤍
sumeyraasell kesinlikle arastir ve uygulamaya calis bana bi kez daha tesekkur edeceksin❤️ bir aya yakin sekersiz beslendim normalde hep olurdu mantarim ama o donem o kadar rahattim ki
Nioli yağı diye bi yağ var bende sürekli olmasada arada olur iç çamaşırı ütüle içine 1-2 damla damlat araya kağıt havlu koy öyle giyin baya etkili oldu bende
@newmommy_ o kadar bıktım ki anlatamam vallahi durduk yere birden oluyor dikkat ediyorum herseyime ama yine oluyor
@Heyyo kağıt havlu kullanımını falan önermiyorlar günlük ped vs. Nioli yağını kullanıyordum oda fayda etmiyordu
sumeyraasell dedigim gibi en etkili care candida diyeti ya da o kadarini yapamam diyorsan seker tuketimini azalt
@newmommy_ teşekkür ederim umarım faydası olur banada🤍
sumeyraasell geçmiş olsun bende de geçmeyen mantar var sanırım fitil ve kreme rağmen kutu kutu krem bitiyor popom hala sivilce dolu gk ,bu arada üstteki hanımefendinin dedikleri çok doğru mantar şekerden beslenen ve çoğalan bir şey olduğu için tatlı şeyler yedikçe daha attığına şahit oldum ama kesemiyorum asla
sumeyraasell Bunu deneyin bi de
https://ty.gl/3fsjorapplk2b
@elizyaa çok geçmiş olsun umarım bi an önce kurtuluruz çok kötü birşey 🙏🏻 bende azaltıp kesmeye çalışacağım dayanamaz hale geldim artık gerçekten
@Medusa teşekkürler 🤍 güvenilirmi peki böyle şeylerden korkuyorum daha önce baya bi sıkıntı yaşamıştım da
sumeyraasell Kullananların çoğu memnun eğer her şeyi denediysen buna da şans verebilirsin alerjik bi durumun falan yoksa
sumeyraasell yazan oldumu bilmiyorum ama nioli yağı iyi geliyor. mantar akıntı kaşıntı kokuya vs. dene mutlaka
@Medusa çok teşekkür ederim deneyeceğim 🤍
@bitterdelisi24 Evet kullanacağım umarım iyi gelir teşekkür ederim 🤍