• +18
  • İlk cinsel ilişki deneyiminiz 😍🤤

Selammm ☀️ Biraz sohbet edelim kızlar. İlk iliskinizde ne yaşadınız ? Çok zorlandıniz mi? Benim ilk ilişkim gerdek gecesinde oldu tabi 😂 eşimle uzak memleketlerde oturduğumuz için nişanliykken sadece 2-3 defa bir araya gelebilmiştik. Gerdek gecesine ait hatırladığım tek seyy ise “ durrr yavas , korkuyorum”. Daha önce hiç yasamadigim için çok zorlanmistim ve tam konsantre olamamıştım. Elimle kendisini hep yavaşlatıyordum sağ olsun korkumu anlayınca hazır olmami bekledi ve birkaç gün sonra denedik bu sefer çok güzeldi tam birleşme yasabildik 😍

cileklilolipop tamamen fiyaskooo İstanbul’da yasiyacagimiz için düğün köyde oldu bizde kaynanamlarin odasında kaldık o gece hangi akılla bize o odayı verdilerse aklım almıyor hala keşke kendi evime gelmeyi bekleseyd o gece için ..o olaydan korkmuyordum ama Sabah 5 [lere](https://) kadar bir türlü yapamadik o gün çok yorulup pes ettik sonraki günlerde tekrar denedik baktım yapamıyor o kadar utanıyor olmama rağmen uzan dedim çıktım üste hop iş bitti ama onun üstüne adet mi gördüm yoksa onun etkisiyle kanama mi yaşadım hala cozemiyorum bı kaç gün kan görmüştüm 😂

elizyaa benim de kaynanamın yatağında olmuştu 😂 ama ben büyük konusmustum ve balayında defalarca denememize rağmen olmamıştı 15 gün sonra orada oldu ve sanki tavuk kesmiş gibi çok kan gelmişti eşim fazlasiyla korkup beni acile götürüyordu yolda teyzemle konuştum ( hemşire ) da öyle ikna oldu 😂

piyangobileti Allah’tan yere yatak koymayı akıl etmisler migdem almaz bir kere başkasının yatağında yatmayı 🤢🫣😂

cileklilolipop benimki hiç güzel değildi. İlk ilişkimizde eşimde bende saatlerce ağladık biraz da kötü davrandı sonradan çok özür diledi ama kötüydü. Onu da anlıyorum ama bende çok zorlandım. Sonunda evlendik ama o zamanki hislerim hep aklımın bir köşesinde 🥲

cileklilolipop Ben sevgilimle olmuştu ilk yani olamamıştı 3 gün kan gelmişti 1 hafta sonraki deneyişimizde olmuştu ve sonra devamı geldi iyi ki de olmuş hiç pişman değilim çok güzeldi sevildiğimi istenildiğimi özlendiğimi saatlerce öpüşmeyi tenime dokunulmasını herşeyi onda yaşadım ama ayrıldık şimdi de eşimle cinsel hayatımız çocuktan sonra heleki 5dkda olsun bitsin şeklinde asla öpmez dokunmaz güzel söz söylemez.. Evlenmeden önce yaşamasaydım cinselliği evliliği böyle bişey sanacaktım iyi ki de olmuş🥲

Bizde düğün şehirdışında olduğu için otelde kalmıştık o gece bir türlü olmadı ben çok korktum acıyacak diye eşime bir türlü izin vermedim hep denedik ama kendimi kastım çok yanıyo acıyo diye sonrada ağlaya ağlaya uyumuştum. Daha sonra kendi evimize gidince zorla olmuştu bir şekilde ama çok korkmuştum maalesef hiç güzel hatırlayamıyorum.

cileklilolipop eşimle kendi evimizde oldu baya denedik ama olmadı korktum cesaretimi toplayamadım acıyacak korkusu var ama uzun süre denedik eşimde anlayışlıydı hiç canımı yakmadı hatta korkuyorsan başka zaman yaparız demişti ama ben dedim yok bugün olacak 😂😂😂 en sonunda oldu oda çok canımı acıtmadı kan geldikten sonra durdu ben ağladım oda ağladı baya

elizyaa biz çarşafı değiştirmistik 🤮 hiç istememiştim ve anlamadım bile günlerce girmeyen organ orada birden girdi pırt diye bir ses geldi yatağın ucuna kaydım bacaklarıma doğru kan geldi o şekilde kadın olmuş oldum ne güzel hikaye demi 😂

elizyaa her yer kan olduğu için banyoda sobada yaktık evimize döndük 1 ay geçti görüntülü konuşurken kocama çarşafı ne yaptınız diye sordu ben yerin dibine girdim o sorarken utanmadı arsız kadın hayır sorduğu da Bim’de satılan kıçı kırık rengi solmuş lastikli çarşaf

elizyaa yok o ilişkiden dolayıdır bende aynı birkaç gün sürdü kanama sonra durdu 3 gün sonra adet oldum

Benim çok rahattı ya hiç kan falan da gelmedi bir iki zorladı hemen oldu öyle bir acı da yaşamadım kolay olduğu için güzeldi ilk bı yatak kocaman gelmişti çift kişilik ya ilk kez yatiyom yayla gibi mis 😂 temmuz ortasıydı dışarda rüzgar vardı ılık ağaçların hisirtisi ay çok güzeldi

piyangobileti ya ona girmek bile istemiyorum sözde çarşaf sermisler yatağa birde üstüne bebek boyunda saçma sapan bir bez atmışlar görünce yerin dibine girdim attım yataktan ,bizim çifte düğün oldu birde düğün sabagi eltimle bana şey diyor herkesin önünde duşa gireceksebiz erkenden girin işimiz var aklıma geldikçe çıldırdım gene 😂 ya bir de oda küçücük bişey yani akıl var mantık var yanımızda bı ton eşya var odadan çıkınca direk pencere var hemen yanda perde bile yoktu giyinmeden cikamiyordum odadan ertesi gün başka odaya gittik 😂

elizyaa bizim de çift düğün oldu oda g.t kadar yanda banyo var eski zamanlardaki gibi kovaya su doldurup abdest aldık ama bizde su güzellik vardı düğünden sonraki gün balayına gittik birkaç gün el öpmesi oldu sonra benim memlekette takıldık en son oraya gittik yani bizi çoktan halletmislerdir diye düşünmüşlerdir 😂

Düğün gecesi biraz alkol aldım sarhoş oldum tabi ne oldugunu hatırlamıyorum en son sen şu an içimdemisin dedim ondan sonrası yok bende hiç acı filan hissetmedim sabah kanı görene kadarda olayın farkında değildim neyseki sonraki gece telafi etti ve ne oldugunu anladım🤭🤭🤭