• +18
  • İlk cinsel ilişki deneyiminiz 😍🤤

piyangobileti kız sen benim kayıp ikizim misin 😂bunların da eski usül banyo kovaya su doldurup yikaniyorduk tamda en sıcak mevsimde birde suları gündüzleri hep kesik oluyormuş kova kova su biriktirip içine fiş atıp isitiryorduk ben usendigim ucin soğuk suyla yikaniyorduk 😂içimden şey dedim baba evimdeki rahatlığı artık nah bulurum diye ,neyse Allah’tan sizde balayı olmuş eşim bey bizde adet değil diye o da olmadı 1 ay köye tikilip evimize geldik o da taş düşsün başıma gorumcemi de yanımda getirmek istedim büyük şehire biraz alışana kadar yanımda dursun diye ne alakaysa bu arada önceden hiç büyük şehire de gitmemiş bile ben çocukken olsa bile gitmiştim ah başıma ne belalr almışım ah küçük yaşta evlenmemeli kamu spotu geçiyorum 🤣 🤯😂

elizyaa bizimkinde akşam kesiliyor sular gündüzden kovada biriktiriyorlar ben de büyük sehre gitmedim ama gorumceyi yanıma alacak kadar da mal değildim ( sözüm meclisten dışarı lütfen alinmayin ) böyle dememin başka sebepleri var ben 29 yaşımda evlendim hala erkenmis diyorum 😂

piyangobileti ahahahha sizin söz konusu memleket nere çok ortak noktamız varmış ,üstüme aliniyorum gerçekten mal misim hiç mi dusunmedim yeni evliyim nasıl evimde rahat rahat şey edicem diye 🤣😂

elizyaa size söylemedim lütfen yanlış anlamayın tekrar kusura bakmayın 💚ortak olan memleket Çorum olabilir mi 😂

piyangobileti yok kız estağfurullah oz ölestiri yapıyorum, bizim Bitlis heryerde olabiliyormus demekki 🤪

cileklilolipop bizimki iyiydi ya Allah var eşimin de hakkını yiyemem yani. Öncesinde konuştuk sohbet ettik zaten şöyle olsun böyle olsun diye ben korkuyorum o benden de çok korkuyo 😂 kendi evimizde oldu ben altıma havlu sermiştim kanamam olur diye ama o an olmadı Allah Allah dedim acaba zar esnek mi falan ikimiz de şaşkınız 😂 ama tabi şüphemiz de yok birbirimizden. Sonra tuvalete gittim kan peçeteye gelmiş gittim salak gibi eşime gösterdim ben kadın oldooğm diye bağırdım ama o peçeteyi neden gösterdiğim hakkında en ufak bi fikrim yok dkdjsj

cileklilolipop ya çok zordu benim eşimle konusmustukta daha önce bu konulari ama ben hep diyordum çok korkuyorum vs ve gerçekten öylede oldu kendimi istemsizce kasiyordum çokta bekledik eşimle ama yaptigimzda canım çok çok yanmıştı ve üç dört gün kanamam vardı

cileklilolipop
              Çok kötüydü ilk birlikteğim gerdek gecesinde oldu çok fazla acı hissettim nornal bir acı değildi yani tam birleşme olmadan sadece 2 cm lik bir girmeyle bile aşırı kanama oldu ilk günün stresi diye 2. Gün denedik yine aynıydı ertesi gün hemen doktora gittim 3 ayrı doktora 3 ü de aynı şeyi söyledi doğuştan kızlık zarım aşırı darmış bir parça engel oluyordu küçük bir operasyonla alındı ondan sonra çok rahat ettim😊

5 Kasım 2013te sevgili olup 31 Aralık 2023 yılbaşı gecesi birlikte olduk. Ogrenciydik o zamanlar tabi 18 yasindayiz ikimiz de deli dolu zamanlar 🤣 kutahyada okuyorduk o yılbaşı 2 çift olarak Eskişehire gittik otele. 2 ayrı oda tuttuk neyse, o gece ben hazırlıklı gittim kıl tüy vs. Eşim üstümde iken opusme başladı falan sonra ben istiyorum seni dedim eşim emin misin diye tam 3 kere sordu evet dedim. Birleşme oldu eşimin sırtını tirnaklamisim o acıda falan ama kan gelmedi yani ışık loştu aramadik kanı ikimiz de nedense hdjdv eşim de sormadı yeniden bana. O gece eşim hiç uyumamış beni izlemiş uyurken, arada uyandırdı yeniden beraber olduk falan sabah bacaklarım agriyordu zor yürüyordum 🤦‍♀️😜 7 sene sevgili kaldık 3 senelik evliyiz 2 yaşında kızım var çok şükür 💞

cileklilolipop benim baya uğraşlıydı ben kendimi kasıyordum bilmiyorum hiçte öyle tabularla büyümedim çevrem rahattı ama ben Vajinismus seviyesine yakınmışım, n kadar istekli olsamda penetrasyon için baya kastım kendimi biir sürü ön işlem yaptık sonra hop 🤣

cileklilolipop eşimle nişandan bi kaç sonra imam nikahı kıydık düğünden bir ay öncede resmi nikahımız olmuştu evimizi düzdük ettik düğüne bi kaç hafta kala ilişkiye girdik ki ben daha öncesinde konuşmuştum anlayışlı ol bana karşı sabırlı ol böyle böyle zar çeşitleri var kiminden kan gelir kiminden gelmez sakın aptalca düşüncelere kapılma vs diye neyse uzatmiyim sksjsk ilkinde hemen oldu kanamamda çok çok az olmuştu sinek ısırığı yarası gibi diyeyim ilişkiyi yaşadıktan sonra duygulanıp ağlamıştık çünkü ilk defa biriyle bütün olmuştum birine ait olmuştum ve bi kaç gün sanki içimde bişey varmış gibiydi sksjsk

cileklilolipop ayy herkesin hemen hemen aynı ama benimki hariç 😂😂😂
                      bizim 2 dugunumuz oldu birisi yasadigiimiz yerde digeri memlekette. memlekette de evimiz var düğünden sonra çıktık evimize eşim aşırı stresliydi(ikimizinde ilk) balayında içki içeriz o şekilde yaparız dedi. saçmalama bu stresle tatilden birşey anlamam diyip ben zorlamıştım hahahaha 😂😂😂😂 şükür ilk gece hallettik 😂😂😂