cileklilolipop içim rahat oldu biraz daha teşekkür ederim çok endişeliydim
İlk cinsel ilişki deneyiminiz 😍🤤
voyager hamile değilsindir merak etme endişelenme ama bence internetten ilk defa tanistigin biriyle de bu kadar yakınlaşma naçizane tavsiyem. Kendine değer ver ve karaindaki kisinin ilki olursan gorurrsun o zaman her şey daha güzel tutkulu olur
cileklilolipop
Zaten böyle acayip şeyler benim başıma gelirdi😀😀
voyager o zaman merak edilecek bir durum yok strestendir
perimasali802_ aşkım öyle deme 2 yıl vajinismus sorununu yaşadım sürtünmeyle hamile kaldım oğlum şuan 18 aylık , sadece vajina üzerine boşalmasıyla gebe kaldım yani illa içeri girmesine gerek yok
cileklilolipop 3 yıllık sevgili dönemimizde sürtünmeler falan oluyordu ama +2 yılda nişanlı kalarak dayandık ve evlendiğimizde olmuştu. Ne kadar 5 yıllık bir beraberlik olsa da evlilik çok başka bir şey ya. 2-3 gün sonra tam anlamıyla başarmıştık.
sanalkoala ayyy ciddi misin kiz 🤷🧐 üstüne bosalsa bişey olmaz diye biliyorum eyvah eyvah
Posta karışmak gibi olmasın ama ben bı ay önce ayın 18 de adet oldum geçen ayda bı gün geç oldu 19 da oldum yumurtlama hesaplayicim bu ayda 17 yazmış bugün ayın 20 si ve ben olmadım olur muyum sizce
asyarana geçen ay ki yumurtlama döneminde ilişki oldu mu peki
HurremSultan Kız benim 2 ay kanama gelmedi girdiği halde 😂
2 ay sonra ki ilişkide kan geldi o da 2-3 damla
Senim oldumh sonradan kanama
cileklilolipop benim eşimle evlenmeden önce oldu . Ben hiç birşey anlamadım ne ağrı ne sızı ne kan malesef hiç birşey olmadı . Dedimki bu nasıl bişey ne ağrı ne sızı ne kan var daha sonraları doktor muayenelerimde bana rahmimin geniş olduğunu söylediler. Ve benim zarda baya esnekmiş hatta hatırlıyorum ben hamile kaldığımda doktor açılmam var mı diye bakarken eliyle patlattı o zaman çok ağrımıştı ve 2-3 gün kan gelmişti. Yani benim durumlar garip😂😂
voyager anlamadım illa eliyle niye halletmeye çalışıyor penisle denesin
Benbilirim doktor mu bunu size söyledi kızlık zarını elimle patlattım diye?
voyager erkeğin zewk suyunda bile sperm olma ihtimali çok yüksek. O şekilde hamile kalan olasılığı war. Olmadı Bi test yapın
Benbilirim aaaa çok garip
Usnac95 bebeğim sen burda napiyorsun ? 😍 Ben kidste askı aldım 10 günlük ya 😆😆😆
cileklilolipop
Ordaki adın neydi aşkımsu 😂
Ben bir ara buralarda fameydim de sonra bıraktım, arada bakıyorum şimdi 😂😂
Usnac95 neydin aşkım
Ve geri gelmeni neye borçluyuz canim
Usnac95 söylemem 🤪 ya hani ikimizinde 22 aylık oğlu var konuşmuştuk ya