2minnosannesi Kizlar oğlum bu ara ishal sürekli wcye gidiyoruz bugün götürdüm biraz eğildi baktım ki çocukta kocaman basur var kangren olmuş gibi kötü bişey olmaz demi çok üzüldüm görünce çocuğum ağrıyor falan da demedi 🥲
HurremSultan 2minnosannesi canım doktra gidin hemen çocuk bu daha doktor bana özellikle çocuklarda böyle şeyler olmaz çok nadir olur falan dedi. Hiç bekletmeden gidin lütfen
2minnosannesi HurremSultan ya fark etmiştim daha önce eşime sylefim bişey yok dedi bugün gördüm kocaman olms
HurremSultan 2minnosannesi nasıl.gitmedin nasıl.birsey olmaz şaka gibi ya küçücük çocuk ne yiyor ki ne kakası yapsın eğer böyle birşey varsa sıkıntı vardır yani bunu normal karşılaması seninde kabul etmen şaşırdım doğrusu lütfen doktora götürür müsünuz çocuğu
mavikelebekk__ HurremSultan Basur yüzünden yapamıyordur zaten çocuk doğumdan sonra bende de olmuştu yetişkin insan dayanamıyor ya erkekleri anlayamıyorum gerçekten bişey olmaz ne demek @2minnosannesi Geçmiş olsun canım inşallah birşeyi yoktur kuzunun
HurremSultan Oluyorumanlasana ben kızım kabız oluyor diye ilaç kullanıyorum doktora götürdüm birşey varmı yokmu içini bilmedigimiz için. Bana çocuklarda böyle şeyler olmaz küçük oldukları icinn olmuyor çok nadir olur dedi korkma hiç dedi hatta yani şaşıriyorum popo deliği yani nasıl normal karşılandı şaşırıyorum doğrusu biz mi çok hassasiz anlamadım
2minnosannesi Oluyorumanlasana ya umarım birşey yoktur bnde ve halasinda var bu durum hemoroid 🥲 genetik değildir umarim
2minnosannesi HurremSultan işte sorun şu ki çocuk kabız değil bu çocuk haftalardır byle degil 2 gün önce fark ettim eşime syledim oda zorlaniyordur şuan ishal olduğu için dedi bnde zaten randevu aldım da ha diyince gidemiyorsjn randevu günü gelmesi lazım emin olun çocuk için 2 gündür ne kadar üzgünüm bilemezsiniz bunun hassaslikla alakası yok bnde elimden gelenin fazlasını yapıyorum ama randevu gününü beklemem lazım ne yazık ki🥹
Oluyorumanlasana HurremSultan dilim varmıyor knk aklıma başka bişey geldi 🥺 rabbim tüm yavruları korusun
HurremSultan 2minnosannesi postu açarken detaylı yazmamisisn ki bu şekilde yazsan bende böyle yazmazdim sana konu çocuk olunca insan üzülüyor çünkü. Yazdığını dışarı gözüyle okursan ne demeek istediğimi anlarsın diye düşünüyorum
HurremSultan Oluyorumanlasana şahsen aklıma o gelmedi öyle birşey olduğunu da sanmıyorum ama tuhaf geldi
2minnosannesi HurremSultan kız bn uyumuyorum kaç gündür başıma bı kaza geldi ağrım var neyi nasıl yazdım bilemedim🤷 senide anlıyorum bu konu sağlık sonuçta byle tepki vermen normal
2minnosannesi HurremSultan o düşündüğünüz şey asla olamaz çocuğumu parkta bile asla 2 sn yanliz bırakmam bnden başkasıyla uyumaz konuşmaz aşırı düşkün bana babasına bile gitmez evde olsa bile tek asla bı yere gitmez ama yaşayan tüm yavrularımızı rabbim korusun🤲