Kızlar temudan sepetimi doldurdum ödeme aşamasına geldim ödüyorum ama kimlik doğrulama başarısız diyip ödeme almıyor sinir oldum ya bu neden böyle yani kartım yıllardır kullandığım kartım kimlik doğrulamam var, başınıza geldi mi

simonedebeauvoir
    Ayyy hiç alışveriş yapmadım bilmiyorum 🤷🏻‍♀️
    Burada durayım da yarın bir gün kullanırsam başıma geldiğinde haberim olsun 😂😂

Galiba gümrük ten daha geçmiyor diye biliyorum o yüzden kabul etmeye bilir

yaren41 yaaa gümrüklerde mi sıkıntı var bana direk kart kimlik doğrulaması diyor, birde 600 küsür vergi çıktı normal mi

belladonna ay canım kuralları bilmiyorum ki limit ne kadar, aşmış olabilirim gözüm döndü ne bulduysam attım birde ekstra 600 vergi ücreti ekledi normal mi, şikayet varda 150 tl vergiye bile söylenmişler bu işin oluru ne 😅

yaren41 bende vergiyi görünce TR ile aynı fiyata geliyor diye şey ettim yurt dışından alsam tax free falan daha uyguna geliyor

simonedebeauvoir
          Biz hiç bir şeyden memnun kalmadığımız için her şeye söylenen bir milletiz. 😀 sipariş limiti 30 euro oldu. Gümrük fiyatları arttığı için de o kadar çıkması normal

etoile alışveriş perilerim geldi mi durmam zam mam bağlamaz bir kere geldik dünyaya 😅 ben harcamazsam batıyor