belladonna bende şaşırdım ya yurtdışından alsam tax free vs daha Uygun’a gelecek yani aman sepetteki ürünlerde hep bambaşka şeylerdi mikroskop, teleskop, cart curt 😅
Temu dan alış veriş
baileys yok kuzu ya herşey doğru
simonedebeauvoir Üyelik işlemlerinizden adres doğrulama sırasında kimlik bilgisi eklediğiniz halde mi böyle bildirim alıyorsunuz?
zarifhanim evet tüm bilgilerim eksiksiz doğru ve yıllardır kullandığım kartım, kartta sıkıntı çıkarıyor bende hep nakit kullanırım tek kartım var zaten heryerde geçer yani
simonedebeauvoir
Parça parça dene bakalım 😀
simonedebeauvoir kartının yurt dışı alışverişine açık olup olmadığını kontrol ettin mi, şuan aklıma tek gelen bu oldu
TombulHatun o da açık ay çok kızdım ya içimde kaldı müşteri hizmetlerini arayacağım
simonedebeauvoir kartın yurtdisi aliverisene kapali olabilir oyuzden cekmiyor olabilir bi ayarlardan kontrl et
simonedebeauvoir inş çözüm yolu bulurlar
simonedebeauvoir 😁olmaz olmaz
eserekli_kiz1 açık canım
TombulHatun yok ya bankayı aradım bizde bir sıkıntı görünmüyor kartla alakalı değil tümünün kendi şeyi dediler bakalım birde sanal kartımdan deneyeceğim
simonedebeauvoir olmuyorsa da çok zorlama bence 😂 hırs yaptn sen 😂
TombulHatun offff gıcık oldum ya hırs değilde çok güzel şeyler alacaktım TR de yok onlar 😅
simonedebeauvoir alırsın inşallah ya 😂
TombulHatun şu saatte 10 kg üstü kargo tutan bir saç bakım siparişi verdim tek bir yerden sonra başka siteden başka şeyler aldım yine bakım offff temudan alamayınca sardım periler geldi ya
simonedebeauvoir o alışveriş yapılacak diyorsun ☺️