Kızlar kilo almak istiyorum ne yapmalıyım 164 boy 50 kiloyum oda doğum kilosu var normalde 42 kiloydum 63 kilo oldum hamileyken doğum yapalı 5 ay oldu yavaş yavaş gidiyor hepsi ne yapmam gerekiyor

elif2727 keşke kilo verme şansı olsa ben veririm sana bende kilo veremiyorum hiç diyetisyen eşliğinde kilo alanlar var canım gittin mi hiç

elif2727 sizde benim ablalarım gibisiniz onlarda kilo almak için kendilerini yırtıyorlar seninle aynı boy be kilodalar,birinin 4 çoçugu var 😂 50 kiloyu geçtimi zil takıp oynucak,bende mendebur ayı hepsinin küçüğü hepsinden etlisi 🫣😂

elif2727 kilon aslında gayet iyi gibi. Bende 162 boy 49 kilo. Daha fazla vermemeye çalış olan kilonu koru yeter bence.
        Ben acil durum kilo almam gerekiyorsa geceleri cicibebe süt falan yiyordum bol bol. En fazla 2-3 kilo alabiliyorum ama gene duruyo sonra. Onu dene istersen.

elif2727
          Boyuna göre kilon normal bence. Almak yerine onu korumaya çalış. Sizin gibi kilo alamayan insanların yapması gereken tek şey sık sık yemek yemek olur. Yersen kilonu korursun ama özellikle kilo aldıracak şekilde beslenmen lazım. Sağlıklı ama kilo aldıran bir sürü tarifler var. Özellikle akşam 9 gibi bu tarz tariflerle hazırlanmış bir öğün yapman gerekiyor ama imkanın varsa diyetisyen eşliğinde pes etmeden devam edebilirsin. Kiloyu korumak ve kilo almak maalesef vermekten daha zor ve uzun bir süreç olabiliyor

elif2727 banada biri bişey desin bnde kilomu çok korumak için diyet uyguluyordum sonra evliligimde bı döneme girdim 1 haftada 7 kilo verdim şimdide alamiyorum

Lovely_00 24 yaşındayım 16 yaşındayken gittim hiç kilo alamadım metabolizmamın çok hızlı olduğunu söylemişti diyetisyen hiç bir sağlık sorunum yok

prenses90 bende aynı öyle şuanda bir sürü vitamin kullanıyorum da öyle kaldı kilo ama her gün az az gidiyor 2 çocuğum var şuanda hamilelik öncesi 42 ydim 2 hamilelikte de 42 ile hamile kaldım yani

kimkimki işte zayıflamamak için yemek yemeğe çalışıyorum ama yine de az az gidiyor 5 ayda 63 ten 50 ye düştüm

ladymomm aynen aslında kilomu korumak istiyorum ama gidiyor ne yapmalıyım bilmiyorum 55 olsam fena olmaz aslında ya

2minnosannesi bende kilomu korumak istiyorum ama çok yemek yiyerek olacak sanırım aksi halde gidiyor işe yaramıyor asla

elif2727 Boyuna göre kilon iyi canım ama yinede almak istiyorum dersen cicibebe biskuvi ve süt iyi aldırıyor😁 Benim boyun 171 doğum sonrası 49 düştüm, benim için en iyisi 52 artık tesadüfmü bilmiyorum cicibebe yedim 53 oldum şuan ve durdum frenledim yeter😆 bir kilonun bile görünüş olarak faydası oluyor 49 kiloyken omuzlarım açık kıyafet giydiğimde sanki kemiklerim çirkin halde görünüyordu😁 şimdi yine görünsede en azından üzeri az et bağladı çirkin durmuyor😁

Goat siz benden daha zayıfsınız boyunuza göre yani ben 42 ye düşmezsem iyi ama nasıl sağlayacağım onu bilmiyorum işte 6 yıllık evliyim o zaman dan beri 42 kiloydum 2. Doğdu şimdi 50 yim işte gitmesin diye çabalıyorum

• Goat bunu yanıtladı.