Kızlar kilo almak istiyorum ne yapmalıyım 164 boy 50 kiloyum oda doğum kilosu var normalde 42 kiloydum 63 kilo oldum hamileyken doğum yapalı 5 ay oldu yavaş yavaş gidiyor hepsi ne yapmam gerekiyor
Kilo almak istiyorum
Lovely_00 bende post acacaktım bugün diyetimin birinci günü diyetisyen eşliğinde başladım diyete hedefim 15 kilo vermek inşallah bu azimle giderim🫣
elif2727 sizde benim ablalarım gibisiniz onlarda kilo almak için kendilerini yırtıyorlar seninle aynı boy be kilodalar,birinin 4 çoçugu var 😂 50 kiloyu geçtimi zil takıp oynucak,bende mendebur ayı hepsinin küçüğü hepsinden etlisi 🫣😂
elif2727
Boyuna göre kilon normal bence. Almak yerine onu korumaya çalış. Sizin gibi kilo alamayan insanların yapması gereken tek şey sık sık yemek yemek olur. Yersen kilonu korursun ama özellikle kilo aldıracak şekilde beslenmen lazım. Sağlıklı ama kilo aldıran bir sürü tarifler var. Özellikle akşam 9 gibi bu tarz tariflerle hazırlanmış bir öğün yapman gerekiyor ama imkanın varsa diyetisyen eşliğinde pes etmeden devam edebilirsin. Kiloyu korumak ve kilo almak maalesef vermekten daha zor ve uzun bir süreç olabiliyor
ladymomm saolasın bacım😂😂
elif2727 banada biri bişey desin bnde kilomu çok korumak için diyet uyguluyordum sonra evliligimde bı döneme girdim 1 haftada 7 kilo verdim şimdide alamiyorum
2minnosannesi kaç kilosunuz ve boyunuz kaç
2minnosannesi bende kilomu korumak istiyorum ama çok yemek yiyerek olacak sanırım aksi halde gidiyor işe yaramıyor asla
elif2727 163 boyum kilom 51 di en son
2minnosannesi kilonuzu korumanıza gerek yok bence alabiliyorsanız alın ama zayıflamayın
- Düzenlendi
elif2727 Boyuna göre kilon iyi canım ama yinede almak istiyorum dersen cicibebe biskuvi ve süt iyi aldırıyor😁 Benim boyun 171 doğum sonrası 49 düştüm, benim için en iyisi 52 artık tesadüfmü bilmiyorum cicibebe yedim 53 oldum şuan ve durdum frenledim yeter😆 bir kilonun bile görünüş olarak faydası oluyor 49 kiloyken omuzlarım açık kıyafet giydiğimde sanki kemiklerim çirkin halde görünüyordu😁 şimdi yine görünsede en azından üzeri az et bağladı çirkin durmuyor😁